Subject: Högsommartips och gott om D-vitamin

View this email online if it doesn't display correctly
En egen holme i skärgården
Sommar, sol och vatten!

Hej Hälsovän!

Äntligen sol och värme! Jag hoppas du sitter på din holme och njuter om den så är i havet eller i skogen. Jag hoppas att du har det riktigt bra! Jag har fått några dagar i skärgården och känner att det var precis pricken över iet för mig!

I dag tipsar jag om Antioxidantscanning och Vernissage på samma gång och redan till helgen!

Gunnel Madsen, min mamma, har för första gången en egen utställning med sina målningar. Hon har mycket ljus och känsla med i sina bilder. Hon får spännande bilder och ansikten till sig och hon uttrycker dem ofta i akvarell. Välkommen till vernissage 30-31 juli!

Jag kommer att erbjuda antioxidantscanning i samband med utställningen och då har du chans att få näring för både kropp och själ! Du får ett värde direkt på ditt immunförsvar dvs dina karotenoider.

Alla som har en ADR får varje månad (eller varannan månad) poäng som du absolut skall nyttja till att handla för! Gå in på "Hantera ADR" och lägg till dina produkter och betala med produktpoäng som då kommer med din vanliga sändning och frakt. Mina favoriter listar jag nedan för inspiration.

Lapa nu rikligt med D-vitamin i solen. ”The Miracle from God” har jag också hört sägas om solljuset som verkligen kan främja hälsan.
Tove Madsen

Hör gärna av dig om du har frågor!  tove.madsen@seglaut.se 070 769 5487
Du får detta nyhetsbrev för att Du är en viktig kund till mig av Nuskins produkter.
Vill du inte ha nyhetsbreven kan du göra unsubscribe längst ned i brevet.
Dessa finns alltid hemma hos oss
Epoch Products

Har du provat mina favoriter?

Epoch serien har två fotkrämer och en kroppslotion som alla luktar gott och gör gott. Jag som är en sådan torris använder även Firewalker på mina nariga händer. Sole Sulotion på riktigt torra fötter och Baobab för kropp och själ. 

Perennial är också en favorit som konsumeras friskt av alla.

Den går in i huden lätt och tillför fukt, fungera bra på hela kroppen och även ansiktet! Vi slåss lite om flaskan här hemma; har du sett...?!

Jag som har psoriasis älskar det alla Nuskins krämer INTE har!

Ja, de saknar petroleum. En biprodukt från olja som inte kostar så mycket och inte luktar och är ren utfyllnad! Det är det som ofta känns som kladdigt i många andras produkter. Anledningen är att den lägger sig på ytan och täpper till hudcellerna.

Läs på förpackningarna i ditt badrumsskåp. Det kan också gå under namn som paraffin och vaselin. Det som nämns först i listan finns det mest av och så i fallande grad. Är det nog lite behöver inte tillverkaren nämna det. Kasta bort och börja om, det gjorde jag.

Använd dina ADR-poäng och testa några "favoriter"!

Friskt vatten i flaskan
Vatten och Omega 3
Två riktigt viktiga saker att inta
Visst vet vi att det är viktigt med vatten. Du skall dricka det varje dag! En rekommendation på mängd är en liter per 30 kg kroppsvikt per dag. 

Jag hade så klart med mig mina LifePak och Marine Omega 3 när vi var på skärgårdsturen. Vatten är det bästa du kan svälja dina piller med och gärna tillsammans med måltiden. Frukost och middag är min rutin för kosttillskotten. Äter du medicin skall du alltid rådgöra med din läkare om och när du bäst tar dem båda. 

Till alla tjejer kan jag tipsa om att göra uppehåll några dagar med omega 3 under menstruation om du har häftiga blödningar. 
Pigg och Sommarglad!
Pharmanex Biphotonic Scanner

Får du i dig det som din kropp behöver? 

Att skanna sitt antioxidantvärde regelbundet ger dig en kunskap om hur du lever och äter. Snabbt och smärtfritt får du svaret.

Skannern mäter med en ljusstråle som lyser på hudceller i din handflata. Ljuset reflekteras av en antioxidant som heter karotenoid och sedan räknas dessa. (Ramanspektroskopi; för den teknikintresserade.)

Det går att göra detta test med urinprov eller blodprov, men det kräver många tester för att få ett rättmätigt medelvärde. Både blod och urin visar snabbt vad du just nu har ätit och druckit.

Det tar flera veckor innan huden får del av det vi äter. Därför blir det direkt ett bra medelvärde från Phamanex Biphotonic Scanner ...och det känns inte ens!

En skanning kostar 100 kr per person.

Du som redan har skannat dig och äter LifePak, Marin Omega 3, och eller JVi-juicen varje månad på en ADR (automatic delivery reward) är välkommen att återskanna dig gratis!

Hoppas du tar chansen denna helg samtidigt som Gunnel Madsen har sin vernissage!

Lördag 30 juli kl 10.00 - 16:30
Söndag 31 juli kl 11:00 - 15:00

Du får gärna tipsa och ta med en vän! 

Välkomna säger både Gunnel och Tove

Gunnel Madsen hälsar Välkommen!
Flicka på ängen
LikeTwitterPinterestForward
konvaljebacken 6, SE-14264, Trångsund, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.