Aihe: vedä syvään henkeä ja puhalla sitten ulos

Oon iloinen, että opettelin joskus syvähengittämään

Oon iloinen, että opettelin joskus syvähengittämään. Tarkoitan siis sitä kun sisään- ja uloshengitys vie minuutista ehkä neljänneksen.


Että kun joku sanoo, että vedä syvään henkeä ja puhalla sitten ulos, niin ne alkaa tuskastua jo siinä puolivälin kieppeillä, että eikö tuo ikinä lopeta.

Huomaan että se rentouttaa, ja välillä on niitä tilanteita joissa sille on todellinen tarve.
Kuten vaikka marjametsässä, kun iskee ihan tajuton pelon- ja kuvotuksentunne, ihan vaan kun pitää työntää käsi hämähäkinseitistä läpi.


Meinaan jos jotain inhoan niin kyllä se on hämikset. Kiesus varsinkin niitä pitkäkoipisia 🤮


ja juuei, en inhoa niitä karvaisia mörököllejä joita pidetään terraarioissa, ne on söpöjä. Kunhan pysyvät siellä terraarioissaan. 


Toki jos sellainen kävelisi vastaan, kiipeäisin esim räystäälle. Vaikka sit pelkkien kynsien avulla.

hämähäkinseitti

Ja sit tossa yhtenä aamulna auton tuulilasilla heijasteli hämähäkinseitti. Sisäpuolella.


Hyvä etten ajanut ojaan.


(En, koska muistin hengittämisen.)


Jäin miettimään, että mitähän se meinaa tehdä nyt kun syksy on tulossa. Odottaako, että availen ikkunoita ja koitan pyydystää Länsiväylältä sille kärpäsiä?


Siinähän odottelee. (Ja parempi on, ettei ei nälkäkiukuspäissään päädy syömään mua 😱 kuten jossain elokuvassa tehtiin… siinä kohdassa tirvasen silleen että sattuu)


Varmaan hienon seitin olisi saanut aikaan, jos olisin jättänyt auton tuohon vähän pidempään seisomaan. Koska onhan ne puistatuksestaan huolimatta ihan mielettömän makeita teoksia. Kato nyt vaikka tota kuvaakin.


Vaan eipä niistä taiteilijalleen hyötyä ole, jos niitä tällää mihin sattuu - kuten toisten auton ikkunoihin. Hirveesti hukkaan heitettyä hommaa, ja nälkäkin tulee - kun ei yhtään mietitä että onko tää nyt oikeenlaista yleisöä. 


Et varmaan arvannut, että mulle tuli siitä mieleen monet näkemäni “some-strategiat” (mukaan lukien osa omistani). Tuliko sulle Friend?


Mukavaa viikonloppua!


//Eveliina


PS. Tässä syksyn mittaan olis tarkoitus vetää vielä ainakin yksi kierros sisältöhaastetta, johon koitan taas miettiä myös ihan uusia kulmia. Siihen pääsee mukaan tuolla FB-ryhmässä johon saa tuoda kaverit ja kollegatkin!


Palvelun tarjoaa:
GetResponse