Aihe: tästä[kin] on tainnut olla joskus puhetta

[Meeri ei varmaan ois halunnut olla tällainen varoittava esimerkki]

Tänään päätät joko sen, että tyydyt nykyiseen, tai että alat aktiivisesti muuttaa asioita. Sun.Oma.Päätös. Ikioma.

 

Tekemällä kuten oot aina tehnyt, tulokset on samoja joita ne on aina ollut. Klisee on juu, tiedän. Ikävä kyllä totta.

 

Tiskin Joulukalenterissa ruvettiin käymään läpi suunnitelmaa siitä miltä sun some ja #markkinointi vois ens vuonna näyttää. Edetään askel askeleelta, ettei vie koko päivää. [Ja kysyäkin saa - oikeestaan pitää.]

 

Parasta jälkeä syntyy kun et pelkästään lue niitä tulevia postauksia vaan pistät asioita ylös. Hyvin suunniteltu ei edelleenkään oo puoliksi tehty, mutta tulee varmemmin valmiiksi.

 

Keskiviikkona ehdotin, että käyt läpi sun onnistumisia kuluneelta vuodelta ja laitat ne ylös. Niistä on tarkoitus ottaa oppia ja toistaa ens vuonna sellaista mikä on [olosuhteista ja muusta huolimatta] toiminut. Ehkä teit jotain ERI TAVALLA kuin ennen?

 

Ja haluan myös, että sulla on olemassa joku oma “palkitsemissysteemi” ja että juhlit/juhlistat niitä sun [yrityksen] onnistumisia jollain tavalla. Mikä se on?

 

Torstaista eteenpäin mennään käytännön vinkkeihin. IG:ssä @tiskin.eve tai tiski.fi/ryhmis - niistä löytyy.

 

Seommoro sano tamperelaine,

//Eveliina

 

PS. Meeri ei varmaa ois halunnut olla tässä varoittavana esimerkkinä, mutta “aikaisemmin fb-profiilissa on voinut kirjoittaa muistiinpanoja, jotka ovat olleet vähän niinkuin blogikirjoituksia. Nyt huomasin, ettei kirjoittamiani muistiinpanoja löydy enää lainkaan, ei edes välilehtenä ole muistiinpanoja (voi olla, että se oli jollain muulla nimellä kuin muistiinpanot). Joka tapauksessa kaipaisin kirjoituksiani, joten kuinka ne on saatavilla ja miten?”, kysyi Meeri.

 

Vastaus kuuluu: ei mitenkään. Jos FB ja vastaavat tekee jotain muutoksia, sille et voi jälkikäteen mitään. Ne ei kysele keltään mitään, ei varoittele eikä muistuta (saati automatisoi) varmuuskopioista - ne vaan toimii. Tästä syystä oma nettisivu ja itse hallinnoidut tietokannat on niitä paikkoja joihin sisältö laitetaan ensisijaisesti jakoon, ja some aina toissijainen.

 

Aina.

 

PS. Kerroppa Friend mulle yksi juttu: jos nyt voisin taikasauvaa heilauttamalla hävittää sun markkinoinnin/ sosiaalisen median ongelmat - mitä NE oisivat?


Palvelun tarjoaa:
GetResponse