Aihe: tätä kysyttiin

liittyen viime viikon meiliin
Päivin kysymys (kuvakaappaus)

Mun vastaus ois tämmönen:


Asiat jotka motivoi ihmisiä ostamaan kuuluu kaikki johonkin kolmesta kategoriasta; Voimantunne (power), 
tai sen menettämisen pelko

Yhteenkuuluvuuden tunne (affiliation) tai ulkopuolisuus

Saavuttaminen (accomplishment) tai epäonnistumisen pelko.


Mun lempiesimerkki on se, että kukaan ei mene ostamaan "kirjaa", vaan ehkä keittokirjan koska haluaa saada hyväksyntää illallisvierailtaan, satukirjan koska haluaa kokea itsensä hyväksi vanhemmaksi, tai romaanin koska haluaa välttää tylsistymistä., jne.


Eli sun tapauksessa joku yksittäinen vaatekappale voisi liittyä itseilmaisuun (älä huku massaan), itseluottamukseen (tyylikäs, muodikas jne), tilaisuuteen tarttumiseen (onko tässä se täydellinen bleiska sun syyskapseliin). Haastan sut miettimään itse lisää kulmia noiden 40 tarpeen kautta! 10-15 on jo hyvä.


Sen lisänä toki tulee sitten FOMO (fear of missing out - rajallinen saatavuus), riskinotto (onko takuu jos se ei sovikaan), KLT (know, like, trust), vastakkainasettelu (vaikkapa ekologisuus uusi vs käytetty), vastavuoroisuus, muutkin tykkää (asiakaspalautteet), jne millä viestiä voi vahvistaa.


Onko tästä sulle apua Friend?


//Eveliina

PS. Jos sulla on muutama minuutti ylimääräistä aikaa niin käy jeesaan Sannaa! Klikkaa tosta linkistä Youtubeen, tilaa kanava ja kato joku video - siitä on iso apu!


Palvelun tarjoaa:
GetResponse