Aihe: taisin unohtaa mainita...

siinä viime viikon meilissä siis

Palatakseni viime viikkoiseen, taisin unohtaa mainita sen, että koko siihen proggikseen käytetty rahamäärä oli vähän toista sataa, mainitun käsinuken ostohinta sieltä kalliimmasta päästä eli kolmisen taalaa ja projektin tuotto suunnilleen kahdeksan (8) tonnia.


#Tarinat.


Jannalla oli hyvä kysymys:

Sitä pohdin että paljonko jaksavat ihmiset lukea esim tuote-esittelyn yhteydessä verkkokaupassa tuollaista vai pitäisikö siellä vain olla lyhyesti ja ytimekkäästi perustiedot myytävästä tuotteesta? Ja ennemmin tarinaa instan ja fb julkaisuissa?

Sanoin hänelle, että vaikea sanoa mitään varmaa siitä miten asiakkaat reagoi verkkokaupassa pidempiin tarinoihin. Selviää vain kokeilemalla ja seuraamalla vaikutusta. Somessa kyllä, ehdottomasti. 

 

Kuulen todella usein kyllä väittämän, ettei kukaan jaksa lukea pitkiä tarinoita, johon en osaa vastata oikein muuta, kuin että eihän niitä harrypottereitakaan kukaan lue. (Ne vasta pitkiä onkin.)

 

Verkkokaupassa kannattaa kuitenkin hyödyntää tarinoita kuvamuodossa, eli sellaista lifestyle-kuvitusta johon asiakas voi sijoittaa itsensä. Joka kertoo hänen haaveistaan, toiveistaan ja tavoitteistaan.

 

Toivottavasti tästä on apua sullekin!


Ryhmiksessä esiteltiin tiistaina tarinakortit ja ens viikolla käyn läpi esimerkkejä niiden käytöstä. Tiistain #some15:ssa (klo 19) katotaan miten niitä hyödynnettäis tuotteiden ympärillä ja perjantaina kun oon Redesanin Sannan kanssa livenä juutuubissa (klo 12) niin vuorossa on palvelut.


Oispa nastaa "nähdä" sut Friend siinä sulle olennaisemmassa tai vaikka molemmissa!


Viikonloppuja!


//Eveliina


Palvelun tarjoaa:
GetResponse