Aihe: syrämmellä ja lompakolla

pakettimatkalta terveisiä

Ennen joulua tehtiin puolison kanssa viikonloppuretki Helsinkiin. Sinne piti pukeutua vähän arkista kivammin, ja kaapista löytyikin oikein nätti hamonen. En vaan meinannut keksiä sille yläosaa mistään, kun se erosi väritykseltään niin paljon mun muista vaatteista. Päädyin johonkin kompromissiin siis, eikä se nyt tietenkään bileitä pilannut.


Mutta siinä kohtaa päätin, että vuodenvaihteen jälkeen hankin yläosaksi suosikki-tubettajani mallistosta paidan, jota olin kuolannut jo tovin - oikeastaan siitä saakka kun mallisto julkistettiin alkuvuodesta 2019. Jotenkin se vaan oli aina jäänyt tilaamatta, kun kyllähän se hinnaltaan tuntui aika kalliilta. Etenkin kun kyse oli pienestä trikoojutusta.


Sitäpaitsi näihin kemuihin se ei enää ehtisi kuitenkaan.


Kävin kuitenkin virtuaalisesti sitä hiplaamassa vielä, että kyllä - siinäpä kaikin puolin oiva lisä mun vaatekaappiin. Käyttäisin sitä kuitenkin niin paljon, ettei sille käyttökertaa kohden jäisi niin kamalasti hintaa enää.


Tammikuun alussa menin klikkaamaan sitä ostoskoriin.

Koko - itse asiassa väri - oli loppuunmyyty.


Tuli vähän hölmö olo, että kannattiko tuota nyt lykätä näin pitkään. Mutta ehkä jotain löytyy vielä tilalle - ainakin jotain sinnepäin. Ja onhan näitä kompromisseja joutunut ennenkin tekemään. (Eikä ne sit kyl ikinä tunnu oikein hyvältä...)


Pari viikkoa sitten surffailin sivuille ihan muuten vaan. Tai ehkä vähän takaraivossa polttelevan ajatuksen kanssa, että jos sittenkin se musta...


Olin vähän ehkä puulla päähän lyöty kun kauppa näytti, että kaikkia kokoja löytyy turkoosina - myös sitä minun. Olin kuitenkin uutiskirjeen tilaaja, mutten ollut saanut mitään viestiä siitä, että täydennystä olisi tullut.


Laitoin kuitenkin paidan välittömästi tilaukseen, ja tänään kävin #pakettimatka2020'lla.


Puoliso tuumi kotona, että onpa nätti, ja minä selittämään, että niin on, ja lisäksi koen suurta ylpeyttä siitä, että vaate on vastuullisista materiaaleista Euroopassa tehty, ja että malliston luoja on tarjonnut mulle kanavallaan niin paljon tietoa ja viihdettä, että oon pelkästään iloinen, että pystyin hänen työtään tällä lailla tukemaan.


Ja tän saman kerroin nyt sulle Friend.

Ja aina kun joku tulevaisuudessa kehuu sitä paitaa - ja miksei kehuisi - niin tuun kertoon sen luultavasti heillekin.


Onko sulla (verkko)kauppa?


Opitko tästä jotain?


Viikonloppuja!


//Eveliina


PS. Tän kuun vika sunnuntai ois tarjolla verkkotyöpaja, jossa tehdään some-julkaisusuunnitelmaa keväälle. Täältä löytyy kaikki lisätiedot jos tuntuu, että ois kiva olla kerrankin tilanteen tasalla ja tehdä vähän järjestelmällisemmin tota somea!


Palvelun tarjoaa:
GetResponse