Aihe: pikainen kysymys

Oon asioinut tässä viimeisen viikon aikana muutamassa eri verkkokaupassa, käynyt pyynnöstä antamassa kritiikkiä parista ja rakennellut yhtä. Niiden innoittamana syntyi lisää myyntiä -miniopas, jonka saa ladattua tästä linkistä jos aihe koskettaa sua tai jotain tuttua. Saa jakaa edelleen - toki vielä kivampi jos menee ton lomakesivun kautta -> tiski.fi/vtl


Samalla tuli mieleen, että jotekin tuppaa oleen mielikuvituksettomia nuo verkkiksiltä tulevat viestit - siis jos niitä edes lähetetään. Mauttomia, hajuttomia, värittömiä, äänettömiä. "Saat alennuksen" on suunnilleen ainoa idea joka taskusta löytyy. Sekö se on nykyään se ihanneasiakas? Se joka tinkaa.


"Tuu tinkaan uudestaan!"

(Selvästi eivät oo kuulleet Parantaista - tai uskoneet. Lyhyesti: Alennukset syö katteet.)


Elänkö mä Friend jossain kuplassa kun musta näyttää siltä, että aina vaan laajemmalla ostajakunnalla valintaperusteet rupee oleen jotain ihan muuta kuin #halpahinta;


vastuullisuutta, yksilöllisyyttä ja sen sellasta?


Jotku facen luonnonkosmetiikkaryhmät ainakin kasvaa kohisten. Ja se jossa luovutaan turhasta roinasta ja järjestellään. On ruvettu pohtiin, että halutaankin vähemmän mutta laadukkaampaa.


Se Seth Godin mainitsi tän siinä taannoisessa koulutuksessaan, että ihmiset jakautuu kahteen ryhmään "adopters" ja "adapters". Edelläkävijät ja sopeutujat. Onko tässä nyt kyse siitä ilmiöstä myös?


Tää ei ollut se mun pikainen kysymys - mietin vaan ääneen.


Mun pikainen kysymys on, että jos voisin tänään taikoa pois jonkun sun markkinointiin liittyvän ongelman, mikä se ois? (Usko tai älä, vain vastaamalla se voi toteutua!)


Viikonloppua!


//Eveliina


Palvelun tarjoaa:
GetResponse