Aihe: pieni ystävällinen muistutus

kun tuntuu että pitää olla jossain somekanavassa

Ei pidä. Varsinkaan jos kukaan firmassa ei oikeesti halua kantaa siitä vastuuta.


Tää: Jokainen some-kanava on asiakaspalvelukanava.


Jos joku ottaa sitä kautta yhteyttä, hänelle vastataan säällisessä ajassa. Jos kysymys on sellainen johon ei ole helppo tai järkevä julkisesti vastata, kysyjä ohjataan toiseen kanavaan.


Jos vastausta saa odotella yli viikon, niin ostohousut on kyllä siinä ajassa jo riisuttu.


Varsinkin joku IG, jossa oman tilin näkyvyys perustuu täysin omaan aktiivisuuteen ja vuorovaikutukseen... älä ikinä jätä huomiotta yhtään ainutta kommenttia/viestiä, ethän!

 

Omat viihdekanavat on tietty erikseen - niissä ei tarvi kommunikoida kenenkään kanssa ellei satu oleen sillä tuulella.


Ja oli mulla toinenkin:

Instagramin muistutellessa, että se poistelee tässä pikkuhiljaa niitä tykkäysjuttuja tuli mieleen, että miten vaarallista se onkaan pitää ne munansa siellä yhdessä korissa.


Varsinkin jossain some-kanavassa.


Jos se on se sun ainoa tapa tavoittaa ihmisiä, ja joku voi täysin mielivaltaisesti sulkea sun tilin, lakata näyttämästä sun postauksia kenellekään ja mitä näitä nähtyjä muutoksia nyt onkaan... niin, tosiaan:


"Mietippä ite".


Ai niin... toi edellinen oli ehkä vähän tylysti sanottu. Koitan ens kerralla keksiä jotain hassuttelulauseita sen sijaan, jooko. Muutakin kun telkkarista tuttujen humoristien lainauksia.


Aika monta kertaa vaan muhun otetaan yhteyttä kun pitää korjailla jotain juttuja jotka ois alusta saakka voinut tehdä --- sanotaan nyt vaikka suunnitellusti. Mutta joo, kaikkee ei aina tule ajateltua ajoissa. Eli ota vaan.


Munista puheen ollen:

viime tiistaina saatiin sankaritarinan ainekset kasaan, ja ens viikolla alkaisin mielelläni autella esim SUA laatimaan sitä omaa. Klikkaa tota kuvaa niin sieltä löytyy pohja jossa on ne asiat joita käytiin noissa #some15-lähetyksissä läpi:

Kenestä kuoritutuu tarinan sankari?

Jos vaikka intoutuisit täyttelemään sitä tässä viikonloppuna, niin voitais sitä tiistaina katella yhdessä tuolla FB-ryhmän tapahtumassa.


Anna mun auttaa Friend!


//Eveliina

jolle voi vastata vaik tähän meiliin


Palvelun tarjoaa:
GetResponse