Aihe: meillä kummittelee (oikeesti)

voi kun valehtelisinkin

Lieneekö pyhäinpäivällä tai halloweenilla tekemistä asian kanssa, mutta mitä ilmeisimmin meillä kummittelee.


Vai miten sä muuten tän selität:

Istuin tiistaina puoli yhteentoista luurit päässä - siis ne samat, jotka pettivät mut jo toisen kerran #some15-lähetyksen aikana ja pätkivät äänen niin, ettei sitä pystynyt kuuntelemaan ilman että pää savuaa - Applen sellaiset korvaan tungettavat pikkuruiset nappulat. 


Kuuntelin yhtä verkkokoulutusta, ja kun sain sen loppuun, otin napit pois päästä, laitoin ne koteloonsa ja lähdin pesulle ja nukkumaan. 


Aamulla nappasin kotelon taskuuni, jos vaikka sattuisi tarvitsemaan päivän mittaan. Iltapäivästä kun tulin kotiin, en ollut avannut rasiaa kertaakaan. Se sulkeutuu magneetilla, ja myös boksin pohjassa on magneetti joka oikein imaisee korvanapin sen sisään.


Kello 15:15 toinen niistä oli mystisesti kadonnut.


Ollaan pengottu se vasen korva, nurkat, sohvat, työhuoneen johtokourut, jääkaapin alalokero, roskikset (tsekattu myös roskakatoksesta, josko olisi mennyt biojätepussin mukana ulos), eteisen kengät ja lehtiroskis, pyykkikori, housujen taskut, paidat taskut, pesukoneen tiivisteet, laukut, tiskikone, sälälaatikko, meikkipussit, ruokailuvälinelaatikot ja viherkasvien ruukut.


Että hyvää halloweenia vaan.


Mistä sä vielä katsoisit Friend?  


//Eveliina


PS. Siinä em. somevartissa oli tosiaan omat haasteensa myös, mutta siitä on nyt kuitenkin kooste IGTV:ssä. Aiheena oli kasvupohja ja istutukset. Käy vilkaseen ja kerro mitä olit mieltä!Palvelun tarjoaa:
GetResponse