Aihe: Friend, tuutko mukaan?

Yllättävää miten monesti ihan perusasiatkin ovat jääneet tsekkaamatta
Kansikuva
oppaan kansikuva
Kuplivaa tiistaita!

Mistä oikein puhutaan kun kollegani mainitsevat termin “konversio”? Noh, kyseessä on se tilanne, jolloin verkkosivukävijä toimii kuten olemme toivoneet ja ostaa “jotakin” - oli vastike sitten rahaa (ostos), aikaa (esim. kommentointi) tai vaikka sähköpostiosoite ja markkinointilupa.

Sana konvertointi kääntyy suomeksi muuntaa tai käännyttää, mutta eipä nyt käytetä mitään näistä. Jos olet seurannut juttujani jo pidempään, tiedät, että itse arvostan ja kunnioitan kaikkia edellä mainittuja vaihdannan välineitä ja pidän jokaista Tiskivuoron tilaajaa “asiakkaana”, jota pyrin palvelemaan parhaani mukaan - resurssieni rajoissa toki.

Sivujesi kehittäminen ei pääty koskaan, sillä aina on varaa parantaa. Mulle on ollut yllätys miten monelta sivustolta puuttuu jopa ihan perusasiat.
Tein niistä *hienon* [kröhm] muistion, jonka voit napata täältä.

Loistavaa viikkoa!

//Eveliina

Tiskivuoro 8/2019 | Jos viesti näyttää oudolta, lataa kuvat tai avaa se selaimessa
ryhmän kansikuva
Rykäisin Facebookkiin myös oman ryhmän niille, jotka kaipaavat nettisivustonsa kanssa kehitys/sparrausapua. Olet enemmän kuin tervetullut sinne! 
#somessatapahtuu

Linkediniin on saatu lisää tykkäilynappeja - kättentaputus, lamppu, mietteliäs naama sekä tietenkin SYRÄN. (Jos sulla eivät näy vielä, niin kohta kyllä.) Näyttää siltä, että siellä on viimein päädytty tekemään CV-pankista sosiaalinen media. Mitä seuraavaksi? Väliaikaisesti näkyvät päivitykset (ts. tarinat), ehkä?  
Eve aamu-TV:ssä
Eve Koivulan Tiskivuoro lähti halusta tarjota yhdeltä tiskiltä apua markkinointiin, sisällöntuotantoon ja sosiaaliseen mediaan - budjetista riippumatta.

Even matsku saattaa sisältää suosituslinkkejä joista hänelle voidaan maksaa rahallinen korvaus jos teet hankintoja niiden perusteella.

Jos viestien sisällöstä ei ole sulle mitään iloa tai konkreettista hyötyä voit koska tahansa klikata alla olevaa linkkiä ja lopettaa tilauksen helposti ja turvallisesti. 

Saat Eveen yhteyttä vastaamalla tähän meiliin, WhatsApp-viestillä numeroon
0400 230 612 (voit toki koittaa myös soittaa) tai somen välityksellä
Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram | Blogi

Olisiko aika hoitaa vai odotatko, että aika hoitaa? ~skoi
Tiskipistefi, Saunalahti, 02330, Espoo, Finland
Voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa yhteystietosi milloin tahansa.

Palvelun tarjoaa:
GetResponse