Aihe: Friend, löytyykö sulta toi visailu?

"voit vaikka selvittää miten hyvin seuraajasi tuntevat sinut”
Kansikuva
oppaan kansikuva
Kuplivaa tiistaita!

Menneisiin viikkoihin on mahtunut vähintäänkin kourallinen kohokohtia. Ensin vietettiin mun synttärit nauttimalla hyvää ruokaa (lämmin suositus Ravintola Pupu Stokkan kivijalassa siinä ruotsalaisen teatterin puolella) ja mainiota musiikkia (tällä kertaa oikeeta taidejazzia á la Timo Lassy ja Teppo Mäkynen, jotka normaalisti ovat pysytelleet hyvinkin mainstreamin puolella).

Seuraavana vuorossa oli pääsiäinen perinteisesti (nyt jo kuudetta vuotta) Isän kanssa. Kohdalle sattui aivan upea päivä lähteä katsastamaan Porkkalanniemen ulkoilualuetta, ja tavattiin myös sukulaisia avioliiton molemmilta puolilta.

Pääsiäistä seurasi #partioviikko ja Maailman 7. nopein partiotaitokisa, johon lähdettiin Lotan kanssa puolustamaan viime vuoden voittoa. Tällä kertaa eivät aiheet napsahtaneet kohdalleen ihan niin hyvin ja jäätiin kauas kärjestä. 

Yhtä hauskaa tuo oli silti!

Viime viikonloppuna Hankoon saatiin viimein myös kauan kaivattua tuulta, joten hurautimme sinne improvisoidulle minilomalle (tiesitkö, että idyllinen, 131-vuotias Villa Maija tarjoilee fantastista aamiaistaan nimelliseen kympin hintaan kenelle tahansa?). 

Lauantain mielettömän kaunis ja lämmin auringonpaiste jatkui sunnuntaina hyisen tuulen säestyksellä, mutta systeri - joka tietää millainen fiksaatio mulla on varvastossuihin - oli tehnyt mulle maailman parhaat villasukat, joita ilman tuskin lähden tänä kesänä yhtään mihinkään.

Kaiken tämän ohessa olen tehnyt vähän töitäkin, ja muun muassa tutkaillut mitä kaikkea tuolla Facebook-ryhmässä voisi ja pitäisi jakaa.

Hakukoneoptimointiin liittyvät asiat näkyvät tällä hetkellä kiinnostavan eniten, joten aloitetaan niistä. (Jos et ole jäsen, niin ryhmään pääset täältä. Sen tarkoituksena on siis tarjota kaikenlaista nettisivujesi kehittämiseen liittyvää apua. Voit kysyä mitä tahansa ja varmasti autetaan!)

Loistavaa viikkoa ja Iloista vappua!

//Eveliina

Tiskivuoro 9/2019 | Jos viesti näyttää oudolta, lataa kuvat tai avaa se selaimessa
Hanko ei petä
Pari sanaa hakukoneoptimoinnista 

Sivustolla pitää olla jotakin sellaista jota kannattaa käydä näkemässä/lukemassa - vain sellaista sisältöä kannattaa ryhtyä optimoimaan. Ja kun sitä on, niin aika pienillä toimenpiteillä pääsee jo hyvään vauhtiin.

Googlen halutuloksissa ekalle sivulle pääseminen on tänä päivänä vaikeaa muttei mahdotonta. Ilmaiseksi se ei tule, koska sisältöjen tuottaminen vie joka tapauksessa ainakin aikaa.

Ilman minkäänlaista liikennettä jokainen nettisivu on suhteellisen turha, joten jostakin niitä kävijöitä täytyy tulla. Some, joka muuttaa sääntöjään jatkuvalla syötöllä voi toimia tänään hyvin ja ja sulkea huomenna hanat. Mainonta toimii tasan niin kauan kuin siihen ajaa rahaa. Sisältö sen sijaan voi toimia ”ikuisesti”.

Jokaiselta löytyy aiheita jotka tukee omaa sanomaa ja joista syntyy sisältöä. Jokaiselta.

Puhutaan siitäkin tuolla ryhmässä. Tule sinne!

#somessatapahtuu

Instagram-tarinoihin on tullut uudet tarrat joilla voi rakentaa visailuja joilla "voi vaikka selvittää miten hyvin seuraajasi tuntevat sinut”. Tämän piti ilmestyä kai kaikille käyttäjille viime viikon lopulla, mutta omassani ei moista edes päivittämisen jälkeen näy. Onko se sulla jo? 
Eve aamu-TV:ssä
Eve Koivulan Tiskivuoro lähti halusta tarjota yhdeltä tiskiltä apua markkinointiin, sisällöntuotantoon ja sosiaaliseen mediaan - budjetista riippumatta.

Even matsku saattaa sisältää suosituslinkkejä joista hänelle voidaan maksaa rahallinen korvaus jos teet hankintoja niiden perusteella.

Jos viestien sisällöstä ei ole sulle mitään iloa tai konkreettista hyötyä voit koska tahansa klikata alla olevaa linkkiä ja lopettaa tilauksen helposti ja turvallisesti. 

Saat Eveen yhteyttä vastaamalla tähän meiliin, WhatsApp-viestillä numeroon
0400 230 612 (voit toki koittaa myös soittaa) tai somen välityksellä
Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram | Blogi

Kaikki on mahdollista. Mahdoton vie vain enemmän aikaa. ~Dan Brown
Tiskipistefi, Saunalahti, 02330, Espoo, Finland
Voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa yhteystietosi milloin tahansa.

Palvelun tarjoaa:
GetResponse