Aihe: aikana ennen juutuubeja, kännyköitä ja suoratoistopalveluita

eli sillon kun minäää olin nuori

“Sillon kun minäää olin nuori” - mistä ei tietenkään voi olla kuin ehkä parikymmentä vuotta aikaa. Tai no, näköjään vähän enemmän.


No - siis 80-luvulla.Aikana ennen juutuubeja, kännyköitä ja suoratoistopalveluita - oli kuitenkin videovuokraamo.


Meille tuli systerin kanssa tavaksi hakea Jalilta - yksityiseltä paikalliselta yrittäjältä, joka seisoi aina itse tiskin takana stetson päässä ja buutsit jalassa - sunnuntaina (baari-illan jälkeen) kaksi leffaa ja ärrältä noitapillejä ja suklaata ja linnoittautua niiden kanssa Äidin ja Isän makuuhuoneeseen, jonne meidän videot oli sijoitettu. Maattiin sängyllä, puputettiin karkkia ja annettiin tarinoiden viedä.


Aika vähän on jäänyt muistikuvia siitä, mitä leffoja me katsottiin. Ehkä siksi, kun useemmin kuin ei toinen niistä oli Dirty Dancing. 


“I carried a watermelon”


SE elokuva.

Tanssikohtaus elokuvasta

Näin sen ainakin 20 kertaa, ja Joka.Ikinen.Kerta. pillitin loppukohtauksessa. 


“Nobody puts Baby in the corner” 


Leffailtapäivän päätteeksi vein siskon bussiasemalle, palautin elokuvat ja rupesin odottaan perjantaita.


Sellainen vaikutus on tarinoilla. Parhaat jää pitkäkestoiseen muistiin. 


Mun ei tarvi katsoa tota elokuvaa, tai edes syödä noitapillejä muistaakseni nuo ajat ja ne tunteet joita siihen aikaan koin. Tallessa ovat.


Tiistaina sain viimein käyntiin #some15-nimellä kulkevan live-setin joka pyörii tuolla FB-ryhmässä tiistaisin klo 19. Ekassa lähetyksessä kävin läpi 10 parasta syytä ottaa koppia tarinankerronnasta myös pienempien (kuin vaikka Saarioinen tai Valio) yritysten ja organisaatioiden markkinoinnissa.


Kooste (7,5 min) löytyy täältä.


Ens viikolla jatketaan syvemmälle aiheeseen ja ruvetaan tässä käymään läpi erilaisia käytännön tekniikoita, ideoita ym. Ettei nyt vaan jäisi pelkäksi hyväksi aikomukseksi.


Elvytin myös Instagramin. Tuuppa Friend seuraan!


Viikonloppuja!


//Eveliina


Palvelun tarjoaa:
GetResponse