Aihe: Yleisin tapa päästä pienistä ongelmista eroon

Palataan ensi vuonna, joohan!
joulupallo
Kuplivaa tiistaita!

Skippasin tarkoituksella viime viikon Tiskivuoron voidakseni toivottaa sulle hyvät joulut. On siis aika paketoida tämä vuosi ja heittää hanskat… pesuun?

Saatat jo tietääkin, etten ole mikään jouluihminen ja tänä vuonna nämä vuoden viimeiset kuukaudet ovat olleet mulle henkisesti ja fyysisesti raskaampia kuin ehkä ikinä. Mua on jo pidempään vaivannut sairaus joka vie voimat ja jonka syy on tiedossa, mutta hoitoa ei ole toistaiseksi saatu tehoamaan toivotulla tavalla. Pidäthän peukkuja, että se alkaisi pian purra, jotta saisin vanhan energisyyteni takaisin. Kiitos sulle jo etukäteen!

Lähdemme jälleen puolison kanssa pyhiä pakoon Euroopan tuulimekkaan eli Tarifaan. Tämä on meille neljäs joulu samassa paikassa ja mietimme tuossa puolison kanssa, että oli sekin aika, jolloin meitä huvitti suuresti vanhempieni tapa matkustaa vuosi toisensa jälkeen samaan kohteeseen… Oisko tämä nyt sitä keski-ikää sitten, LOL!

Olen aiempina vuosina päivittänyt reissukuulumisia Instan tarinoissa ja luultavasti postailen jotain tälläkin kertaa.

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta Friend ja palataan taas alkuvuodesta näissä samoissa merkeissä!

Ihanaa joulua ja vuodenvaihdetta sulle!

//Eveliina
Tiskivuoro 27/2018 | Jos viesti näyttää oudolta, lataa kuvat tai avaa se selaimessa
Tarifa 2017
Tavoitteena tätä lisää.
#somessatapahtuu

Viime viikkoihin on mahtunut useampikin mainitsemisen arvoinen uudistus, joista ehkä häkellyttävin on tarinat YouTubessa. Siis ne samat joita on nyt jo kaikkialla muuallakin. Sillä erotuksella, että tarina on näkyvissä (jos tahdot) viikon eikä vain vuorokautta.

Saatavilla kanaville joilla on vähintään 10 000 tilaajaa.

Tavallaan ymmärrän logiikan, sillä ko. kanavassa ovat jo kaikki joille video on luontainen tapa itseilmaisuun. Kun ekaa kertaa avasin sovelluksen kännykässä, sain katsottavaksi ihan randomien tyyppien juttuja jotka eivät voisi vähemmän kiinnostaa. Ei ihan paras startti siis.

Instagramissa (josta YouTube siis tahtoisi vetää käyttäjiä pois em. uutuudellaan) puolestaan voi nyt (tai lähitulevaisuudessa - as usual) laatia yksityisen kaverilistan, jolle julkaista tarinansa privaatisti. Tämä on kiva!

Vähemmän kivaa on se, että ajastaminen sovelluksilla kuten Later tai Planoly ei enää onnistu yksityiselle tilille vaan ainoastaan IG business -profiiliin. Tämä ennakoi sitä, että kuten Facebookissa aikoinaan, business-julkaisut lakkaavat näkymästä laajemmassa mittakaavassa seuraajille, ellet ole valmis maksamaan siitä.

Facebookista puheen ollen: ryhmien yhteisesti laadittavat tarinat ovat nyt kaikkien ulottuvilla. Joko testasit?

Jos et ole vielä tutustunut Dinglen vuosittain julkaistaviin some-kalentereihin, niin uusin 2019 versio löytyy täältä printattavassa ja sähköisessä muodossa. Vastaavaa matskua amerikaksi löydät esim. Planolyn blogista. Täällä Q1.

Jotenkin nuo kansalliset piirakkapäivät kuulostaa näin suomalaiseen korvaan hassuilta, mutta toisaalta - juhlimisen syitä ei ole koskaan liikaa, joten mikäpäs siinä sitten.

kippis sille!
Eve aamu-TV:ssä
Eve Koivulan Tiskivuoro lähti halusta tarjota yhdeltä tiskiltä apua markkinointiin, sisällöntuotantoon ja sosiaaliseen mediaan - budjetista riippumatta.

Even matsku saattaa sisältää suosituslinkkejä joista hänelle voidaan maksaa rahallinen korvaus jos teet hankintoja niiden perusteella.

Jos viestien sisällöstä ei ole sulle mitään iloa tai konkreettista hyötyä voit koska tahansa klikata alla olevaa linkkiä ja lopettaa tilauksen helposti ja turvallisesti. 

Saat Eveen yhteyttä vastaamalla tähän meiliin, WhatsApp-viestillä numeroon
0400 230 612 (voit toki koittaa myös soittaa) tai somen välityksellä
Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram | Blogi

Yleisin tapa päästä eroon pienistä ongelmista on se, että niistä kasvaa isoja. Siksipä niihin kannattaisi tarttua jo ennen kuin oikeesti kopsahtaa. ~Eve Koivula
Tiskipistefi, Saunalahti, 02330, Espoo, Finland
Voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa yhteystietosi milloin tahansa.

Palvelun tarjoaa:
GetResponse