Aihe: Tuutko mukaan?

Näenkö sut Friend 5 päivän ryhmiksessä jonka aikana ratkaistaan se haaste, ettet tiedä mitä postaisit tai miten loisit uutta, kiinnostavaa sisältöä someen?


Rakennetaan porukalla fiilistauluja, haastetaan itseämme ja toisiamme katsomaan ympäristöä uusilla tavoilla nyt kun meillä täällä Suomessakin riittää ☀️valoa ja energiaa.


Parhaassa tapauksessa ehdit kesän aikana tuottaa juttuja koko vuodeksi kunhan vauhtiin pääset - tosin voidaan kyllä puhua myös siitä, mitä tehdä kun se valo taas katoaa!


Meillä on Facessa oma ryhmä jossa annan sulle joka aamu pienen tehtävän. (Pistän sen kyllä tulemaan myös sun sähköpostiin jos tahdot.)


Itsestäsi riippuu paljonko aikaa käytät sen toteutukseen, mutta joka ilta 20:30 avataan keskustelukanava, jossa voidaan käydä kimpassa läpi tuloksia ja vastaillaan kysymyksiin.


Tietysti toivon, että niitä kyssäreitä ilmaantuu myös ryhmään, ja että kaikki jäsenet niitä kommentoivat, sillä


💡 Parasta jälkee syntyy kun autetaan toinen toistamme!


Koska tää on?

20.-24.7. eli ihan pian.


Mitä tähän tarvitset?

Avoimen mielen, puolesta tunnista tuntiin keskittymistä päivittäin, sekä jonkinlaisen digikameran (kännykkä käy mainiosti). Verkosta löytyy ilmaisia sovelluksia joilla voi tehdä digitaalisen fiilistaulun, tai sitten voi käyttää lehtiä, kirjoja, postikortteja, kyniä, liimaa, saksia, ynnä muuta.

Ja tietty sen Facebook-profiilin, että voit osallistua keskusteluun.


✨ Tää ei maksa sulle mitään, sillä mulla on ihan uutta matskua, jota haluan testailla miten se käytännössä toimii ja millaisia tuloksia sillä muille syntyy.


Itse oon saanut niiden kautta valtavasti uutta potkua sisällöntuotantoon ja veikkaan, että jos oot täysillä mukana niin silleen käy kyllä sullekin!


Jos sua kiinnostaa tämmönen idea, klikkaa tästä!


Ja täällä sama nätiksi.


Ihanaa kesäpäivää sulle!

//EveliinaPalvelun tarjoaa:
GetResponse