Aihe: Postausideat vähissä?

#törkeäpromo sekä #somessatapahtuu
kansikuva
Kuplivaa tiistaita!

Nyt tulee #TörkeäPromo:
Vielä ehdit hommata itsellesi tai lahjaksi Partiolaisten perinteisen adventtikalenterin joko joltakin alueellasi toimivalta lippukunnalta tai suoraan verkkokaupasta. Niiden tuotosta 41 % ohjautuu suoraan lippukunnan kassaan, ja esimerkiksi meillä Mastonvartijoissa muodostaa suurimman osan budjetista. Sillä rahalla tuotetaan mielekäs, laadukas, monipuolinen ja kohtuuhintainen harrastus meillä muutamalle sadalle ja koko Suomessa kymmenille tuhansille lapsille, nuorille ja aikuisille.

Partio on Suomen suurin nuorisokasvattaja ja ainakin meillä tulokset puhuvat kyllä puolestaan. Noista nuorista kasvaa mm. seuraava päättäjäsukupolvi ja voin sanoa, että jos kaikki olisivat kuten MaVa:n nuoret, meillä vanhenevilla käppänöillä ei kuulkaas tulisi olemaan hädän päivää.

Kalenterin mukana saat kassillisen hyvää mieltä ja puolentusinaa pakettikortteja.

Jos sulla ei ole tiedossa lippukuntaa jolle tuoton ohjaisit, valitse pudotusvalikosta Mastovartijat.

Tästä pääset verkkokauppaan

Loistavaa viikkoa!

//Eveliina
Tiskivuoro 26/2018 | Jos viesti näyttää oudolta, lataa kuvat tai avaa se selaimessa
suppikset
Omat sienireissut jäi tänä(kin) syksynä väliin voimakkaasta tahtotilasta huolimatta - venäytin nimittäin pohkeeni, eikä sillä rämmitä suolla. Pelastus löytyi Facebookista ja nyt meillä on huippulaadukasta (ja -edullista) suppista ainakin talven ja kevään tarpeisiin. 
#somessatapahtuu

Linkedin testaa rajatussa kohderyhmässä uutta ominaisuutta - sitä samaa jonka Snapchat ensin kehitti, Instagram kopioi ja Facebook tunki omalle alustalleen. Jos et arvannut, niin kyse on väliaikaiseksi tarkoitetuista ”tarinoista”, jotka on nyt nimetty opiskelijoiden ääniksi ”Student Voices”. Idea kuulostaa lähtökohtaisesti huonolta, mutta mikäs minä olen sitä kommentoimaan. Voihan olla, että siitä noi nuoremmat polvet todella innostuu ja hyötyykin - mene ja tiedä.
Postausideat vähissä?

Eve aamu-TV:ssä
Eve Koivulan Tiskivuoro lähti halusta tarjota yhdeltä tiskiltä apua markkinointiin, sisällöntuotantoon ja sosiaaliseen mediaan - budjetista riippumatta.

Even matsku saattaa sisältää suosituslinkkejä joista hänelle voidaan maksaa rahallinen korvaus jos teet hankintoja niiden perusteella.

Jos viestien sisällöstä ei ole sulle mitään iloa tai konkreettista hyötyä voit koska tahansa klikata alla olevaa linkkiä ja lopettaa tilauksen helposti ja turvallisesti. 

Saat Eveen yhteyttä vastaamalla tähän meiliin, WhatsApp-viestillä numeroon
0400 230 612 (voit toki koittaa myös soittaa) tai somen välityksellä
Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram | Blogi

On kaksi tapaa levittää valoa ympärilleen: voit olla joko itse kynttilä tai sitten peili josta se heijastuu. ~Edith Wharton
Tiskipistefi, Saunalahti, 02330, Espoo, Finland
Voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa yhteystietosi milloin tahansa.

Palvelun tarjoaa:
GetResponse