Aihe: Pitäiskö siirtyä suunnitelmista tekemiseen

mun vakiovastaus tohon kysymykseen on aina "no pitäiskö?"

siksi on luotu tämmönen kun 
Elokuun pienryhmä oman somen kehittämistä varten

Tällä kertaa laitetaan niitä hyviä ideoita ja suunnitelmia käytäntöön koska me muut ollaan mukana kannustamassa ja pitämässä sua tilivelvollisena - toki silleen hyväntahtoisesti.

Ryhmä tulee oleen niin pieni, ettei siellä ole mahdollisuutta mennä esim. jonkun selän taakse piiloon.

Jokaiselle osallistujalle laaditaan oma suunnitelma siitä, mihin asioihin itse haluaa paneutua ja missä tarvitsee apua. Toisin sanoen asetetaan omat tavoitteet ja edetään niiden toteutumista kohti.

Näin se homma etenee:

📅 Varaat 8 viikkoa sun kalenterista teemalla ”some-kehitys”. Se on melko likellä 66:tta päivää, joka on tutkimusten mukaan ajanjakso jossa toistetuista tehtävistä muodostuu uusia rutiineja.

Siihen pyritään.

📃 Kun oot vastaillut kirjallisiin kysymyksiin, jutellaan niistä kahdestaan ja laaditaan sulle toimintasuunnitelma. Jokaisen polku on vähän erilainen.

🔍 Miltä sä haluaisit sun somen näyttävän ja tuntuvan?
❓ Pitäisikö sun antaa yritykselle kasvot?
❓ Millä näkökulmalla pitäisi viestiä, että some saadaan palvelemaan sun yritystä ja tuomaan asiakkaita?
❓ Kuinka puhua sun tuotteista ja/tai palveluista ja mistä muusta syntyisi sisältöä?
❓ Tarvisko opetella vähän kuvankäsittelyä tai saada uutta kulmaa omiin valokuviin?
❓ Mimmonen kättä pidempi auttais sua toimimaan tehokkaammin? Joku muistilista? Lyhyt videopätkä? 
❓ Mistä vois löytyä sulle apua?

Mietitään näitä yhdessä ja erikseen!

💻 Tavataan noin kerran viikossa virtuaalisesti - katsotaan porukassa tähän sopiva aika. Jos oot yksinyrittäjä kuten mä, se on vähän kuin ois tapaaminen työkavereiden kanssa, jotta jokaiselle löytyis uusia ideoita kun pistetään kaikki omaa ajatusta jakoon.

Muu aika voidaan vaihtaa ajatuksia omassa, yksityisessä FB-ryhmässä ja vaikka pyörittää ideariihiä, joita jokainen välillä kaipaa.

🎨 Puhutaan yksittäisistä postauksista ja laajemmista kokonaisuuksista ja kaikista tukitoimista ja työkaluista joilla voi vähentää omaa työtaakkaa. Opetellaan käyttämään niitä tehokkaasti.

🏋️‍♂️ Ja ennen kaikkea: Laitetaan suunnitelmia käytäntöön.

Tosi moni tietää suunnilleen mitä pitäis tehdä, mutta toteutus jää vaiheeseen, koska wc-paperirulla oli telineessä väärin päin, lenkkarinnauha umpisolmussa tai puhelimesta loppui akku.
tjsp. 🙋🏻‍♀️

🧩 Ajanjakson loppupuolella jutellaan uudelleen ja huolehditaan siitä, että sulla on valmiina toimintasuunnitelma myös jatkoa ajatellen.

💶 ”Systeemin - jolle ei nyt vielä oo parempaakaan nimeä” hinta on 4 euroa päivältä + alv, jolla saa myös kupillisen maitokahvia PK-seudun kahviloissa. Hinta on näin halpa (noin puolet esim. kuntovalmentajan kuukausihinnasta) siksi, että lasken itseni opiskelijoihin kun en ole tällaista settiä aiemmin pyörittänyt.

✅ Ryhmä toimii vain jos porukka on vahvasti motivoitunutta, joten ihan ilmaiseksi sitä ei voi tehdä (montako kertaa säkin oot ilmoittautunut ilmaiseen koulutukseen ja jättänyt menemättä… mä olen tositositosi tosi monta.).

Omasta kokemuksesta tiedän myös, että kun maksaa kuukausihintaa siitä, että joku pitää vähän jöötä, eikä anna sluibailla edes niinä päivinä kun ei yhtään huvita, se kyllä palkitsee. 

Mulla on mm. pari maailmanmestaruutta 🥇siitä muistuttamassa. 

(Joo, siis jos tämä on sulle liikaa kerralla maksettavaksi, lasku voidaan jakaa kahteen erään. Laita mulle viestiä jos tähän on tarve - tekstari 0400 230 612 löytää nopeimmin perille).

🔜 Ryhmä siis starttaa elokuun aikana. Tarkan päivän ilmoitan kun saan vähän lisää selville osallistujista, varoitan siitä parisen viikkoa etukäteen.

Mukaan mahtuu enintään 8 hyvää tyyppiä (koska 8 on minusta kiva luku, ja muistuttaa lumiukkoa ⛄️).

Huomaa, että mun normaali katuma-aika ei päde tämän ryhmiksen kanssa, vaan ilmoittautuminen on sitova. (Ainoastaan siinä tapauksessa, ettei ryhmää jostain syystä saada kasaan - palautan tottakai sun rahat.)

➕ Teen tietty kaiken voitavani, että sulle syntyy tästä myös tuloksia - mutta oikeestaan mitään en voi puolestasi tehdä. Siksi tää tosissaan vaatii vahvaa motia ja sitä, että varaat aikaa myös tekemiseen.

🛒 Jos haluat mukaan, varaa paikkasi täällä.

Ihanaa viikonloppua sulle Friend! 
Mä lähden pitkästä aikaa metsään 😃

//Eveliina

Tiskipistefi, Saunalahti, 02330, Espoo, Finland
Voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa yhteystietosi milloin tahansa.

Palvelun tarjoaa:
GetResponse