Aihe: Pelottavaa sekoilua Facessa

Onko sulla turvallisuusasetukset kunnossa?
Kansikuva
Kuplivaa tiistaita!

Mulla on ollut jo pitkään haaveena lähteä Ihan Oikealle Vaellukselle (partiolaisten määritelmän mukaan minimissään 3 yötä - lyhyempi on ”retki”), ja olen saanut puolisonkin innostumaan asiasta. Siis siitä, että lähtee MINUN kanssani - kundien kanssa hän onkin vaeltanut (ja joskus omasta mielestäni lähinnä "hortoillut”) toistakymmentä kertaa.

Tämä heidän syysperinteensä alkoi Kuusamosta Karhunkierrokselta ja sama reitti on nyt meilläkin työn alla. Iso ero poikien reissuun verrattuna tulee olemaan se, ettei mulle kelpaa valmiit pussipöperöt, vaan kaikki pitää tehdä alusta saakka itse. Niitä olen tässä nyt siis alkanut pikkuhiljaa miettiä.

Olen ihan täpinöissä tästä!

Taannoin kun viikonloppuun sattui vähän kauniimpi keli, lähdettiin Nuuksioon testaamaan (minä), miltä se tuntuu tarpoa rinkka selässä pidempää matkaa. Painoiksi valitsin vesiastiat, jotta niistä on helppo päästä eroon "jos ei jaksakaan…” (HEH!)

Kympin lenkki meni kuitenkin ihan hujauksessa ja aika paljon kivuttomammin kuin oletin, joten nyt se on sitten päätetty, että pois alta risut ja männynkävyt (ja karhut) - täältä tullaan!

Onko sulle Friend reitti tuttu? Kaikenlaiset vinkit ovat kovasti tervetulleita!
 
Loistavaa viikkoa!

//Eveliina
Tiskivuoro 6/2019 | Jos viesti näyttää oudolta, lataa kuvat tai avaa se selaimessa.
Nuuksio 2019
#somessatapahtuu

Viime viikolla joitakin Facebookin ja Messengerin käyttäjiä kohtasi todella hurja ja pelottava yllätys, kun omilla tunnuksilla päätyi oman tilin sijaan sisälle jonkun ventovieraan ihmisen profiiliin. 

Voit käydä kurkkaamassa oman tilin asetuksista / Turvallisuus ja sisäänkirjautuminen ettei ole sattunut omalle kohdalle (jos on niin ilmoitusta FB:lle asiasta) ja viimeistään nyt laittaa päälle kaksivaiheisen todennuksen - joka tosin ei välttämättä estä tämän tyyppisiä sekoiluja palveluntoimittajan päässä. Samalla voisit lisätä listallesi ne kolmesta viiteen kaveria jotka auttavat jos tulet vahingossa heitetyksi ulos Facebookista.
Bloggaus

Multa on viime aikoina kyselty bloggaamisesta, joten kerrataan:

Ennen kuin aloitat (yritystoimintaasi liittyvän) blogin pitämisen, mieti jo valmiiksi paljonko sulla on realistisesti arvioituna aikaa sen ylläpitoon (ideointi ja mahdollinen tutkimustyö, kirjoittaminen, viimeistely, julkaisu sekä promoaminen) ja laadi sen mukainen, SÄÄNNÖLLINEN julkaisuaikataulu. Vain säännöllisellä toiminnalla saat aikaan seurattavia ja skaalattavia tuloksia.

Kannattaa myös oikeasti miettiä miten se oma blogi erottuu niistä kaikista muista saman aihealueen blogeista ja MIKSI kenenkään kannattaisi sitä lukea. Täällä siihen muutama vinkki. 

Kuten kaikille kanaville, laadi blogillesi tehtävänanto

Vaikka blogillesi löytyy jos jonkinlaista sijoituspaikkaa (esim. Blogger, Wordpress.com, Linkedin tai vaikka Instagram, fiksuin valinta on aina sellainen johon sulla on itselläsi täysi kontrolli. Käytännössä siis ainoastaan oma verkkosivusto täyttää vaatimukset. 
Eve aamu-TV:ssä
Eve Koivulan Tiskivuoro lähti halusta tarjota yhdeltä tiskiltä apua markkinointiin, sisällöntuotantoon ja sosiaaliseen mediaan - budjetista riippumatta.

Even matsku saattaa sisältää suosituslinkkejä joista hänelle voidaan maksaa rahallinen korvaus jos teet hankintoja niiden perusteella.

Jos viestien sisällöstä ei ole sulle mitään iloa tai konkreettista hyötyä voit koska tahansa klikata alla olevaa linkkiä ja lopettaa tilauksen helposti ja turvallisesti. 

Saat Eveen yhteyttä vastaamalla tähän meiliin, WhatsApp-viestillä numeroon
0400 230 612 (voit toki koittaa myös soittaa) tai somen välityksellä
Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram | Blogi

”Vuoden päästä toivot, että olisit aloittanut jo tänään.” ~Karen Lamb
Tiskipistefi, Saunalahti, 02330, Espoo, Finland
Voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa yhteystietosi milloin tahansa.

Palvelun tarjoaa:
GetResponse