Aihe: Otatko haasteen vastaan?

...ja vähän kuvista kivaa asiaa
Kansikuva
Kuplivaa tiistaita!

Haluatko ottaa haasteen vastaan? Tässä ois tarjolla muutama vaihtoehto - ja varmaan verkosta löytyy lisää sieltä täältä.

Ekaksi: #muovitonmaaliskuu - joka meillä täällä Suomessa on useimmille utopiaa, mutta vois haastaa tutkailemaan omaa ostokäyttäytymistä ehkä vähän uudella tavalla. Ensimmäinen vinkki aiheeseen liittyen on tutkailla mitä kaikkea omaan muoviroskikseen päätyy ja pohtia mille löytyisi muoviton vaihtoehto.

Tämä on englanniksi: Mel Robbinsin alkuvuodesta tuottama, maksuton Mindset Reset, jonka avulla voi uudelleenohjelmoida omia ajatusmallejaan negatiivisista positiivisempaan suuntaan (ja vähän muutakin). Täältä saat käyttöösi kirjallisen materiaalin. 

Tämä kolmas on mulla itselläni työn alla: tavoitteena on laittaa maaliskuun ajan joka päivä itselle ylös muistiin joku asia joka on inspiroinut mua ja/tai parantanut päivääni jotenkin. Se voi olla lause, kuva, keskustelu, kirja, uutinen, esine - ihan mikä vaan. 

Ajattelin, ettei tähän tarvita muuta ”motivaattoria” kuin uteliaisuus: haluan nähdä mitä tapahtuu jos toimin näin.

Ootko mukana jossain näistä?
 
Loistavaa viikkoa!

//Eveliina
Tiskivuoro 5/2019 | Jos viesti näyttää oudolta, lataa kuvat tai avaa se selaimessa.
#somessatapahtuu

Joillekin jenkkikäyttäjille on tullut Instagramissa vastaan yritysprofiileja, jotka näyttävät ihan uudenlaista tietoa, eli osoitteen, puhelinnumeron ja verkkosivun lisäksi mm. hintatietoja ja aukioloajat. Sovellus nykäisee nämä ilmeisesti yritysten FB-sivuilta, ja näyttää jos käytät sijaintihakua. Jäädään odottelemaan...
Kuvia Suomesta

Jaoinkin jo tämän Facebook-sivulla, mutta jos et vielä nähnyt niin nyt olisi saatavilla myös suomalainen kuvapankki, jonka kuvien käyttö ei maksa mitään. Yksi poiminta ylempänä.

Muistutuksena myös tässä artikkelissa olevat 7 vinkkiä kuvien valintaan, jos niille on joskus tarvetta. 

Eve aamu-TV:ssä
Eve Koivulan Tiskivuoro lähti halusta tarjota yhdeltä tiskiltä apua markkinointiin, sisällöntuotantoon ja sosiaaliseen mediaan - budjetista riippumatta.

Even matsku saattaa sisältää suosituslinkkejä joista hänelle voidaan maksaa rahallinen korvaus jos teet hankintoja niiden perusteella.

Jos viestien sisällöstä ei ole sulle mitään iloa tai konkreettista hyötyä voit koska tahansa klikata alla olevaa linkkiä ja lopettaa tilauksen helposti ja turvallisesti. 

Saat Eveen yhteyttä vastaamalla tähän meiliin, WhatsApp-viestillä numeroon
0400 230 612 (voit toki koittaa myös soittaa) tai somen välityksellä
Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram | Blogi

Asiat selkeytyvät kun niitä alkaa toteuttamaan, eivät pelkästä ajattelusta. ~Marie Forleo
Tiskipistefi, Saunalahti, 02330, Espoo, Finland
Voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa yhteystietosi milloin tahansa.

Palvelun tarjoaa:
GetResponse