Aihe: Olipa kiva viikko!

Mites sun viikko on mennyt?

Meillä on pyörinyt koko tän viikon haasteryhmä tuolla Facessa, ja ollaan siellä pohdittu mikä tekee jostakusta some-seuraamisen arvoisen (ja toisesta ei), kenelle siellä oikein viestitään ja mitä, millä valokuvista saa kiinnostavia ym. 

Alkuperäisen suunnitelman mukaan haaste piti paketoida tänään, mutta meidän viimeinen live-lähetys (johon vois siis vielä heitellä mukaan kysymyksiä ja kommentteja) on vasta maanantaina 27.7. klo 20:30.

Kaikki viikon tehtävänannot löytyy ryhmän seinältä, ja lisäksi yhtä sun toista muuta materiaalia, muun muassa viikon 4 live-nauhoitetta. 

Että jos yhtään tuntuu siltä, että omaan (ja/tai brändin) someen tarvis jotain ryhtiä, niin tule nyt ihmeessä sinne! Sulla on viikonloppu aikaa käydä läpi niitä matskuja ja saada juonen päästä kiinni. (Ja syssymmällä heitetään todnäk ilmoille uutta haastetta, kun ainakin itse tuun taas olemaan pienen, ystävällismielisen, ulkopuolisen takalistolle potkimisen tarpeessa...) Ja toki ryhmäkin postauksineen jää olemaan ja sun käyttöön. Siellä on tosi kivoja tyyppejä!

Mahtavaa viikonloppua sulle Friend!

//Eveliina
Tiskipistefi, Saunalahti, 02330, Espoo, Finland
Voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa yhteystietosi milloin tahansa.

Palvelun tarjoaa:
GetResponse