Aihe: Mitä lisää Friend?

...ja mitä vähemmän?
kansikuva
Kuplivaa tiistaita!

Meillä ei ole vielä partiokokoustaminen alkanut. Tällä viikolla tehdään toimintasuunnitelma syyskaudelle ja ens viikolla potkaistaan se käyntiin. Meidän sudareista tulee seikkailijoita ja ruvetaan heidän kanssaan tekemään kaikkea sellaista mistä partiolaismielikuva usein muodostuu; solmuja, retkeilyhommaa ynnä muuta. (Ja suunnistusta jota odotan kauhulla koska en edelleenkään ole siinä erityisen … hmmm… oisko lahjakas oikea sana?)

Totta puhuen mulla tulee olemaan ohjelmassa lähes yhtä paljon uusia juttuja kuin niillä tenavilla, eli haasteita piisaa. Mutta siinäpä se homman suolakin piilee. 

Samoin mulla näyttää kertyneen melkoinen määrä koulutuksia ja muuta viikonloppuohjelmaa joita olen laittanut ylös vaan digitaaliseen kalenteriin. Se ei mitä ilmeisimmin ole mun kohdalla lainkaan hyvä juttu vaan käsin ne pitää raapustaa, ettei ala mennä överiksi.

Hyvä syy siis laittaa bujo taas ajan tasalle ja samalla laatia syksyn sisältösuunnitelma…. johon kaipaisin sulta vähän inputtia eli mielipidettä (ellet jättänyt sitä jo viime viikolla).

Sen voi rastitella ruutuihin täällä (pahoittelut, että rivejä on paljon, mutta eipä tuo silti paria minuuttia enempää aikaa vie, sen voin luvata!)

Apusi tässä on mulle korvaamaton!

Loistavaa viikkoa,

//Eveliina
Tiskivuoro 18/2018 | Jos viesti näyttää oudolta, avaa se selaimessa.
Instagramista löytyy nyt myös mun lifestyle-aiheinen "blogi" 
#somessatapahtuu

Facebook-sivujen tähtiarvostelut muuttuvat suosituksiksi. Muutoksia kun tehdään niin työpöytäversio voi ruveta takkuilemaan joskus aika pahastikin (mutta siinähän nyt ei ole mitään uutta kun on kyse Facebookista…). Sivujen ylläpitäjillä on mm. ollut vaikeuksia päästä omien sivujensa hallintaan, mistä voi olla paljonkin haittaa jos et ole antanut hallintaoikeuksia kenellekään muulle. (Sen voi hoitaa turvallisesti Business Managerin kautta.)
#sisältömarkkinointi

Kaikki sisältö ei ole ihan samanarvoista - mutta senhän sä toki tiesitkin. Tässä muutama näkökulma jonka perusteella itse voit arvioida mihin kannattaisi panostaa enemmänkin (olettaen toki, että sitä on jo jossain vaiheessa testattu):
  • Ensiksi on tietysti hyvä tietää onko lukija/katsoja/kuulija toiminut kuten toivoisit; esimerkiksi kommentoinut juttujasi, klikannut linkkiä tai mainosta ja viettänyt sivuillasi aikaa, ottanut yhteyttä, tilannut uutiskirjeen, ostanut jotakin jne. Näitä kutsutaan konversioiksi ja niitä voi seurata mm. Google Analyticsin avulla.
  • Mitkä aiheet kiinnostavat eniten ja ketä (plus että onko ne niitä ”oikeita" ihmisiä vaiko joitakin ihan muita). Sivukävijöistä jää aina monenlaista tietoa ja sosiaalinen media kertoo ihmisistä paljon, paljon lisää. 
  • Missä muodossa (teksti, ääni, video, kuvat) sisältö on uponnut parhaiten ja aiheuttanut eniten haluttuja reaktioita ja
  • Miten sisällön julkaisuajankohta (vuodenaika, viikonpäivä, vuorokaudenaika) on vaikuttanut, eli mihin aikaan ja missä kohderyhmäsi on liikkeellä.
Teetkö sä jo säännöllistä seurantaa näistä vai pitäisikö aloittaa? 
Eve aamu-TV:ssä
Eve Koivulan Tiskivuoro lähti halusta tarjota yhdeltä tiskiltä apua markkinointiin, sisällöntuotantoon ja sosiaaliseen mediaan - budjetista riippumatta.

Even matsku saattaa sisältää suosituslinkkejä joista hänelle voidaan maksaa rahallinen korvaus jos teet hankintoja niiden perusteella.

Jos viestien sisällöstä ei ole sulle mitään iloa tai konkreettista hyötyä voit koska tahansa klikata alla olevaa linkkiä ja lopettaa tilauksen helposti ja turvallisesti. 

Saat Eveen yhteyttä vastaamalla tähän meiliin, WhatsApp-viestillä numeroon
0400 230 612 (voit toki koittaa myös soittaa) tai somen välityksellä
Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram | Blogi

Aamut ovat ihania. Harmi vaan, että ne ilmestyvät aina niin epäkiitolliseen aikaan päivästä. ~tuntematon

Tiskipistefi, Saunalahti, 02330, Espoo, Finland
Voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa yhteystietosi milloin tahansa.

Palvelun tarjoaa:
GetResponse