Aihe: Mitä ihmettä, tekeekö tiskivuoro paluun?

Tervehdys Friend, pitkästä aikaa!

Paula, Annika, Sanna ja muutama muu kyselivät, että mitä mulle on tapahtunut, joten innostuin naputtelemaan pitkästä aikaa jotain viestiä. Jos olet vasta tänä keväänä päätynyt tälle mun uutiskirjelistalle, Lämpimästi Tervetuloa! … ja kiitos ja anteeksi. Ja muutama sananen siitä, mitä mulle on kuulunut sen jälkeen, kun neljän vuoden ikään ehtinyt Tiskivuoro lopetti ilmestymisen. 

Lyhyesti: kone leikkasi kiinni ja sen ehjääminen on vienyt yllättävän paljon aikaa. 

Kun terveys piti priorisoida, jätin suosiolla blogin ja markkinoinnin kaikkiaan hunningolle ja hoidin vaan eteen valmiina tuotuja projekteja. Ja sitten hommasin syksyllä osa-aikaduunin jossa ei yhtään stressaa, eli olen ollut puoli vuotta ja rapiat hurmaavan ja hauskan seitenkymppisen naisen henkilökohtaisena avustajana. 

Somessa oon huhhaillut vaan kaikkea mikä on tuntunut hauskalta tekemiseltä, ja sen seurauksena mulla on nyt YouTubessa henkilökohtainen haastekanava, jolla julkaisen #kalaruokaväsyttää-teemaisia videoita.

Ja toden totta, tässähän alkavat voimat palailla.

Keväällä kun tämä poikkeustila alkoi, avasin tosiaan myös mun vanhan markkinointikurssin vapaasti saataville. Sulle taisi tulla siitä viestiä, tai oot saattanut päätyä sitä kautta lukemaan tätä. Kurssisivusto on nyt laitettu kiinni, eli toivottavasti ehdit napsia sieltä parhaat palat talteen. 

Jos et, niin mulla on sulle hyviä uutisia: kutsun sut osallistumaan haasteeseen, jonka aikana katellaan sun some-visiot siihen kuntoon, ettei enää tuu niitä ”en yhtään tiedä mitä siellä julkaisisin” -hetkiä.

Ja minä siis tarjoon!

Jos sua kiinnostaa tämmönen idea, klikkaa tästä niin palataan!

Ihanaa kesäpäivää sulle!


//Eveliina


   


Palvelun tarjoaa:
GetResponse