Aihe: Kuka, mikä, miksi

4 asiaa joista voisit kirjoitella tilaajillesi
kansikuva
Kuplivaa tiistaita!

Tiskivuoron tilaajakunta on kasvanut viime viikkoina siihen malliin, että ehkä lienee parasta käyttää hetki esittäytymiseen. Jos ollaan vanhoja tuttuja niin voit hyvin skipata tämän ja hypätä suoraan tuonne alemmas vinkkeihin.

Olen Eve, kahviaddikti, jazz-diggari ja ikuinen optimisti - vaikkakin poden maailmantuskaa ja se IPCC:n raportti joka julkaistiin viime viikolla aiheuttaa mulle suoranaista kauhua.

Mulla on monta roolia, jotka koen todella tärkeinä. Sen lisäksi, että olen markkinoinnin sekatyöläinen, olen myös vaimo, tytär, sisko ja ystävä, sekä vapaaehtoistyöntekijä Suomen suurimmassa nuorisojärjestössä. Urheilija minussa puolestaan on nyttemmin siirtynyt taka-alalle, mutta vaikuttaa edelleen paljon ajatteluuni ja toimintaankin. Esimerkkinä vaikkapa se, että kysyn usein mikä on tavoite ja että sellainen on selkeästi määritelty.

Mulle kaikkein motivoivinta on mahdollisuus oppia uutta. Näin kun mun ammattini tarjoaa lähes loputtomasti virikkeitä ja juurikin mahdollisuuden siihen, on jo oman oppimisen kannalta ollut luonnollista lähteä siirtämään sitä eteenpäin Tiskivuoron muodossa. Tämähän on ilmestynyt jo yli 3 vuoden ajan, välillä tiiviimmällä, välillä väljemmällä aikataululla ja toisinaan myös hiukan formaattia vaihdellen.

Se mistä saan eniten kiitosta lukijoilta on jargonin välttäminen ja asioiden selittäminen niin, että kaikki ymmärtää. Ehkä sitä vois kutsua mun supervoimaksi (HEH!)

Jos sulla Friend on aihe josta haluaisit ehdottomasti tietää lisää, tai joku juttu on jäänyt epäselväksi - mulle voi aina laittaa viestiä tulemaan! Autan tosi mielelläni aina kun vaan kykenen.

Loistavaa viikkoa!

//Eveliina
Tiskivuoro 23/2018 | Jos viesti näyttää oudolta, lataa kuvat tai avaa se selaimessa.
puunhalaaja
Yhdistetty puunhalaus- ja selän venytyssessio
#somessatapahtuu

Instagramin yritystilin yksityisviesteihin voi nyt tallentaa pikavastauksia. Jos sulta siis jatkuvasti kysytään samoja asioita (kuten aukioloaikoja tai "mistä näitä saa”), tämä ominaisuus helpottaa huomattavasti.

Ihan näin uteliaisuudesta kysyn, että tuleeko sulle runsaasti yksäreitä Instagramin kautta ja/tai käytätkö kyseistä kanavaa itse tiedusteluihin?

4 asiaa joista voisit kirjoitella tilaajillesi

Vaikka et olisi hetkeen aikaan viestitellyt mitään omille ”uutiskirjeen” tilaajillesi, niin mitäpä jos tekisit sen heti huomenna. Tässä muutama aihe joista voit kirjoittaa:

#1 Kuka olet ja mikä sua motivoi tekemään juuri tätä mitä teet
#2 Millaisia prosesseja siihen liittyy, jos vaikka avaisit niistä jotakin vähän tarkemmin
#3 Mikä siitä tekee lukijallesi erityisen tärkeää, toisin sanoen miten sen on tarkoitus parantaa hänen elämänlaatuaan tai tehdä hänestä iloisemman tai viisaamman
#4 Minkä uusien juttujen kanssa parhaillaan puuhaat ja mitä he voivat mahdollisesti odottaa nähtäväkseen jopa ihan lähitulevaisuudessa

PS. Voit luvallani liittää mut omalle uutiskirjelistallesi, sillä mua kyllä kiinnostaa kovasti millaisia viestejä sulta lähtee!

Eve aamu-TV:ssä
Eve Koivulan Tiskivuoro lähti halusta tarjota yhdeltä tiskiltä apua markkinointiin, sisällöntuotantoon ja sosiaaliseen mediaan - budjetista riippumatta.

Even matsku saattaa sisältää suosituslinkkejä joista hänelle voidaan maksaa rahallinen korvaus jos teet hankintoja niiden perusteella.

Jos viestien sisällöstä ei ole sulle mitään iloa tai konkreettista hyötyä voit koska tahansa klikata alla olevaa linkkiä ja lopettaa tilauksen helposti ja turvallisesti. 

Saat Eveen yhteyttä vastaamalla tähän meiliin, WhatsApp-viestillä numeroon
0400 230 612 (voit toki koittaa myös soittaa) tai somen välityksellä
Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram | Blogi

Entäpä jos ”määränpää" ei olisikaan paikka vaan uudenlainen suhtautuminen ympäröiviin asioihin. ~tuntematon
Tiskipistefi, Saunalahti, 02330, Espoo, Finland
Voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa yhteystietosi milloin tahansa.

Palvelun tarjoaa:
GetResponse