Aihe: Kartalla ollaan

Muutama kysymys sisältömarkkinoinnista
kansikuva
Kuplivaa tiistaita!

Pääsin viimein tekemään sitä, mistä olen haaveillut jo monta vuotta - uskaltauduin oikein metsään sienestämään. Ongelma ei ole niinkään ollut se, etten tunne sieniä, vaan se, että mulla on ollut tapana eksyä jopa suoralla tiellä ihan vaan siksi, että kartta on kädessä väärin päin.

Äitini oli innokas sienestäjä, joka ei ikinä kantanut kotiin kuin kaikkein herkullisimmat ruokasienet. Hyvänä sienivuotena se olikin helppoa ja huonona hän opetteli tunnistamaan uusia. Viimeksi oltiin yhdessä sienestämässä joskus 2000-luvun taitteessa ja jos isoäitini olisi nähnyt meidät silloin, hän olisi kuvannut tilannetta ehkäpä näin: 
"(IT-nörtti)puoliso kulkee kapula (Nokian kommari) kourassa ympäriinsä ja höpisee juttuja josta ymmärrämme ja-, mutta- sekä totanoin-sanat” (= ratkoo jonkun reititin-ongelmaa).

Oi niitä aikoja...

Muutama vuosi sitten kun liityin partioon, mulla oli ehtona se, ettei mua laiteta suunnistamaan. Viisas ystäväni ja johtajakaverini Laija on kuitenkin lempeällä painostuksella hionut niitä mun poteron reunoja niin, että seuraava steppi ihan lähiaikoina vois olla uskaltautuminen jopa ihan yksin tonne metsään. Odotan tässä vaan, että suppikset innostuvat kasvamaan vähän suurempina ryppäinä ja meinasin sitten käyttää hyväkseni näitä vapaita työaikoja ja hilpasta Nuuksioon jonakin arkipäivänä kun siellä ei ole niin kovin ruuhkaista.

Sain nimittäin toissaviikonlopun retkikurssilta suunnistusoppien lisäksi myös vinkkejä mistä mitäkin sieniä kannattaa etsiä. Onneksi niin, kun en enää voi kysyä Äidiltä.

Viime lauantain saalis oli tämä iso pannullinen kehnäsieniä, yksi lampaankääpä sekä pieni kipollinen suppilovahveroita. Olihan hyviä! 

Mitäpä sulle Friend kuuluu?

//Eveliina
Tiskivuoro 22/2018 | Jos viesti näyttää oudolta, lataa kuvat tai avaa se selaimessa.
sienisaalis
Syysretki Nuuksioon Puolison kanssa poiki illallisen
FB-logo
#somessatapahtuu

Facebook-ryhmän ylläpitäjä voi nykyisin päästää jäseneksi myös FB-sivuja eikä pelkästään yksityisiä profiileita. Tässä on kai ollut tarkoituksena ensisijaisesti palvella julkkiksia, joiden somenäkyvyyttä hoitavat PR-tyypit. (Nehän ei voi jaella henkilökohtaiselle tililleen käyttöoikeuksia kuten sivuille). 

Ominaisuus taitaa olla vielä testiasteella, mutta… joo. Eiköhän se sieltä taas putkahda käyttöön.
Muutama kysymys sisältömarkkinoinnista

Jos susta tuntuu, että olet pistänyt mielestäsi *aika paljon* paukkuja sisältömarkkinointiin, mutta et saa siitä oikein mitään takaisin päin, kysy itseltäsi nämä kysymykset:

#1 Tiedätkö mihin oman yrityksen ongelmaan sisältömarkkinoinnin pitäisi vastata? Entä miten kuvaisit siinä menestymistä?
Esimerkiksi ”tunnettuuden lisääminen" saattaa olla mielestäsi hyvä tavoite, mutta mitä se sulle konkreettisesti tarkoittaa ja miten sä sitä käytännössä mittaat?

#2 Voiko sun sisällöillä oikeesti päästä niihin sun määrittelemiisi tavoitteisiin? Onko ne kiinnostavia? Löytyykö niistä johdonmukainen ja uniikki tarina? Saako ne aikaan minkäänlaisia tunteita sisällön kuluttajan päässä? Tekeekö ne heistä onnellisempia tai viisaampia?

#3 Lähteekö sisällön suunnittelu sun asiakkaiden tarpeista ja toiveista vai teetkö vaan sitä mikä sua itseäsi kiinnostaa ja huvittaa?

#4 Miten pitkään olet tehnyt sisältömarkkinointia suunnitelmallisesti, järjestelmällisesti ja säännöllisesti?

Tarvitsetko apua näiden asioiden analysointiin, ideointiin ja/tai sisältöjen tuottamiseen? Pistä viestiä tulemaan niin katsotaan miten edetään!

Eve aamu-TV:ssä
Eve Koivulan Tiskivuoro lähti halusta tarjota yhdeltä tiskiltä apua markkinointiin, sisällöntuotantoon ja sosiaaliseen mediaan - budjetista riippumatta.

Even matsku saattaa sisältää suosituslinkkejä joista hänelle voidaan maksaa rahallinen korvaus jos teet hankintoja niiden perusteella.

Jos viestien sisällöstä ei ole sulle mitään iloa tai konkreettista hyötyä voit koska tahansa klikata alla olevaa linkkiä ja lopettaa tilauksen helposti ja turvallisesti. 

Saat Eveen yhteyttä vastaamalla tähän meiliin, WhatsApp-viestillä numeroon
0400 230 612 (voit toki koittaa myös soittaa) tai somen välityksellä
Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram | Blogi

Älä kuuntele ihmisiä. Pidä silmällä mitä he tekevät. ~tuntematon
Tiskipistefi, Saunalahti, 02330, Espoo, Finland
Voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa yhteystietosi milloin tahansa.

Palvelun tarjoaa:
GetResponse