Aihe: Ihan niinku maanantai

"Jos joku näistä ihmisistä saa päähänsä muuttaa kirjautumistunnukset, et voi asialle jälkikäteen mitään"
kansikuva
Kuplivaa tiistaita!

Vaikka viime lauantaina oli pimeetä kuin Mordorissa, mulla oli tosi kiva päivä. Käytin nimittäin Isänpäivää tekosyynä lähteä käymään Isän luona Turussa ja hoitaa samalla pari muutakin tärkeää juttua.

Niistä eka oli kampaajakäynti. Olen joskus Tiskivuorossa puhunutkin siitä, että oma luottokampaajani on ollut sama vuodesta 1991 - paitsi niinä aikoina kun hänen luokseen ei olisi päässyt kuin lentämällä. Nyt on tosin mennyt useempi vuosi lähinnä itse leikellen, kun on tuntunut niin kovin hankalalta sovittaa aikatauluja hänen kanssaan yhteen. (Mikä todellisuudessa ei ollut yhtään vaikeaa, vaan hoitui yhdellä puhelinsoitolla.)

Sitten kirittiin vähän vuosittaista taidekiintiötä käymällä Taidemuseon näyttelyssä katsomassa Jaakko Niemelän videoteos Nostalgia. (Jaska on siis mulle teini-iästä tuttu, sillä hän opiskeli taidekoulussa jossa Äitini oli töissä.) Teos oli upea, joskin pakko mainita, että jos kärsit helposti merisairaudesta, kannattaa skipata se jälkimmäinen osa.

Ja vielä päästiin nauttimaan musiikistakin - Isän mieskuoro juhli 130-vuotissynttäreitään yhdessä TTY:n soittokunnan kanssa. Kuulemma oli kutsuttu alkuperäisjäseniäkin paikalle, mutta yhtään ei ilmaantunut…

Tällaisista viikonlopuista saa kummasti lisävirtaa arkeensa.
Mites sinä Friend hoidat oman tankkauksesi?

Loistavaa viikkoa!

//Eveliina
Tiskivuoro 25/2018 | Jos viesti näyttää oudolta, lataa kuvat tai avaa se selaimessa
Käväisin pikaisesti kurkkaamassa myös Santeri Salokiven näyttelyn,
jota voin ehdottomasti suositella myös jos Turussa liikut!
#somessatapahtuu

Saan silloin tällöin viestejä yrittäjiltä, joiden Facebook-sivua ylläpitänyt työntekijä on lähtenyt firmasta ovet paukkuen, luovuttamatta sivun hallintatunnuksia eteenpäin. Multa kysytään mitä tilanteessa voi tehdä ja vastaus kuuluu, että ei mitään: Some-kanavan sivu ei ole sun omaisuutta, joten sulla ei myöskään ole mitään lakiin vetoavaa oikeutta vaatia niitä tunnareita itsellesi.

Sama koskee niitä tilanteita, joissa henkilöstö päivittää vuorotellen vaikkapa Instagram-tiliä käyttämällä kaikki samoja tunnuksia, joilla kirjautuvat suoraan Instaan. Jos joku näistä ihmisistä saa päähänsä muuttaa kirjautumistunnukset, et voi asialle jälkikäteen mitään.

Facebookin kohdalla käytössäsi on ilmainen Business-käyttöliittymä johon voit liittää useita ylläpitäjiä ja jakaa heille tarvittavat, silti rajalliset oikeudet. Instagramiin ja muihin kanaviin löytyy maksullisia sovelluksia joiden kautta tämä hoituu vastaavasti. Ne kannattaa ottaa käyttöön viimeistään silloin kun päivittäjiä on enemmän kuin sinä itse, ja samalla huolehtia siitä, että jokainen on nähnyt ja ymmärtänyt kirjallisen some-ohjeistuksen

Eve aamu-TV:ssä
Eve Koivulan Tiskivuoro lähti halusta tarjota yhdeltä tiskiltä apua markkinointiin, sisällöntuotantoon ja sosiaaliseen mediaan - budjetista riippumatta.

Even matsku saattaa sisältää suosituslinkkejä joista hänelle voidaan maksaa rahallinen korvaus jos teet hankintoja niiden perusteella.

Jos viestien sisällöstä ei ole sulle mitään iloa tai konkreettista hyötyä voit koska tahansa klikata alla olevaa linkkiä ja lopettaa tilauksen helposti ja turvallisesti. 

Saat Eveen yhteyttä vastaamalla tähän meiliin, WhatsApp-viestillä numeroon
0400 230 612 (voit toki koittaa myös soittaa) tai somen välityksellä
Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram | Blogi

Ihan niinku maanantai paitsi että on tiistai. ~tuntematon
Tiskipistefi, Saunalahti, 02330, Espoo, Finland
Voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa yhteystietosi milloin tahansa.

Palvelun tarjoaa:
GetResponse