Aihe: Hyviä ja huonoja uutisia

Tän siitä saa kun poistuu hetkeksi koneensa ääreltä

Oltiin eilen ulkoilemassa ja muisteltiin, kuinka vaahteranlehdestä käärittiin piippuja. Ja sitä, että mitä ne oli ne lapsuuden luonnokasvit joita me pellonlaidasta kerättiin ja mutusteltiin.


Ainakin ketunleivät oli ihanan kirpsakoita kielellä (ne ei tosin kasvaneet pellolla vaan metsässä). Ja jotain heiniä nyhdettiin maasta. Niiden tyvi maistui makealta kun sitä imaisi.


Muistatko sä? (Vai oletko koskaan päässyt edes maistamaan näitä?)


Mietin myös Äitiä joka vei mua sinne pusikoihin ja kertoi mitä sai syödä ja mitä ei ja mistä heinästä syntyy "kukkoja" ja "kanoja" ja kumpi onkaan kumpi.

(Kuuden vuoden jälkeenkin on lähes päivittäin ikävä.)


Äidillä oli tapana käyttää sanontaa "mulla ei ole sinisenharmaata aavistusta..." joka sopii tuohon eiliseen postitukseen kuin nenä päähän.


Tämä ystävämme sähköpostipalvelu oli nimittäin eilen löytänyt kuukauden vanhan viestin ja päättänyt lähettää sen sulle. Sillä minä se en ollut.


Siinä luki, että "tänään se alkaa".


Ihmettelin kovasti pitkin päivää, että mikä nyt on, kun Facebook-ryhmään alkaa lapata uutta porukkaa ja selvisihän se.


Olette kaikki sinne äärimmäisen tervetulleita, vaikka juuri nyt ei olekaan mainostetun haasteen aktiivinen vaihe. (Tämä on se huono uutinen.)


Hyvä uutinen on se, että sieltä löytyy kesällä julkaistut haastetehtävät (joita voi käydä läpi omaan tahtiin) ja kivoja ihmisiä joiden kanssa turista.


Ja että olen ruvennut julkaisemaan siellä uusiakin "harjoituksia" jotka liittyy sisällöntuotantoon (esim tämä), ja että jossain vaiheessa nykästään toki sit taas uusi haasteviikko käyntiin.


Ja jos tuntuu siltä, että olis kiva kun joku vähän sparrais, jotta suunnitelmat muuttuvat myös todeksi, niin sunnuntaihin saakka voi vielä liittyä meidän tiimiin eikä vielä ole jäänyt kamalasti jälkeen.


Ihanaa viikonloppua Friend!


//Eveliina  


Palvelun tarjoaa:
GetResponse