Aihe: FB:n ilmoitus herättää kysymyksiä

...sekä muutama muistutus verkkosivuihin liittyen
Kansikuva
Kuplivaa...KESKIVIIKKOA!

Tiskivuoro ilmestyy tänään eikä eilen, koska vietin viikon melkolailla irti verkosta. Hyppäsin viime keskiviikkona koneeseen ja lähdin Englantiin viettämään ystävänpäivää Bill-setäni kanssa, joka täyttää tänä vuonna 89 vuotta. Tämä oli jatkoa viime vuoden reissulle, ja jos ei mitään ikävää satu, ensi vuonna sitä voi jo kutsua perinteeksi.

Sitten viime vuoden Billin elämä on muuttunut sen verran, että nyt hänellä on osa-aikaduuni (tyttärensä eli ”serkkuni” kahvilassa) tiskarina. Asiakkaat olivat kuulemma välittömästi kyselleet, että missä ihmeessä mies luuraa kun hän lintsasi töistä viihdyttääkseen ”veljentyttöä”. (Bill on edesmenneen tätini leski ja niitä ihmisiä, joilla on jälkikäteen nähtynä ollut valtava vaikutus oman elämäni erilaisiin käänteisiin.)

Puolet viikosta sää tuntui siltä kuten Suomessa keväällä - toinen puoli taas syksyltä. Kaikkien mielestä se vierähti ihan liian nopsaan.

Nyt on taas aika kääntää aivot työmoodiin ja käydä keskeneräisten projektien kimppuun (esim. parit nettisivustot, eli siksi pari muitutusta alla). Mites sulla Friend, vietätkö jonkinlaista hiihtolomaa? 

Loistavaa viikkoa!

//Eveliina
Tiskivuoro 4/2019 | Jos viesti näyttää oudolta, lataa kuvat tai avaa se selaimessa.
Nelli's
Serkkuni kahvila Nelli's on kuin karkki ja tarjoilee ihania aamiaisia! Kirppiksiltä kerätty sisustus näyttää ihan siltä miltä oma kahvilani näyttäisi jos mulla olisi sellainen. Täältä puuttui ehkä vaan korvapuustin tuoksu, mutta britit ei vissiin oikein ymmärrä pullien päälle vaan ovat enemmän kakkukansaa...
#somessatapahtuu

Jos olet saanut Facebokilta ilmoituksen, että "budjetteja siirretään kampanjatasolle” etkä tiedä mistä on kyse niin: 

Facebook muuttaa mainostyökalun toimintoja siten, että siinä missä ennen budjetti määriteltiin mainosjoukkokohtaisesti (joita käytetään siis siksi, että mainoksia voidaan kohdentaa erilaisille yleisöille), se koskeekin jatkokssa ylempää tasoa eli koko kampanjaa.

Mainoshallinnasta löytyy kuitenkin mahdollisuus määritellä mainosjoukolle minimi- ja maksimibudjetti - mikä mahdollistaa kutakuinkin nykyisen kaltaisen kohdennuksen - mutta viisaammat neuvovat, että kannattaa napata päälle se optimointitäppä, antaa FB:n hoitaa hommansa ja katsoa ihan ajan kanssa josko itse olet samaa mieltä sen kanssa mainosten kohdennuksesta oikeille yleisöille. 
Pieni kertaus

  • Kyllä, verkkosivustoilla on kova kilpailu Google-näkyvyydestä, mutta hakukoneoptimointia ei silti kannata jättää täysin retuperälle. 
  • Kyllä, sinun omalla maullasi ja sillä mistä itse tykkäät on tosi vähän merkitystä verrattuna siihen ihmiseen, jota yrität sivustollasi tavoittaa.
  • Kyllä, yhteystiedot pitää löytyä helposti. Niitä etsitään yllättävän usein.
  • Kyllä, voit edelleen palvella kaikkia, vaikka et voikaan tehokkaasti viestiä kaikille. (Jos kaipaat apuja viestin kohdentamisen kanssa, olen täällä sitä varten!)
  • Kyllä, oman porukan kasvokuvilla voit lisätä luottamuksen tunnetta. Laita ne esille vaikka pelkäisit, että henkilökuntasi rekrytään muualle. (Ole mieluummin niin kiva työnantaja, ettei kukaan halua lähteä.)
Eve aamu-TV:ssä
Eve Koivulan Tiskivuoro lähti halusta tarjota yhdeltä tiskiltä apua markkinointiin, sisällöntuotantoon ja sosiaaliseen mediaan - budjetista riippumatta.

Even matsku saattaa sisältää suosituslinkkejä joista hänelle voidaan maksaa rahallinen korvaus jos teet hankintoja niiden perusteella.

Jos viestien sisällöstä ei ole sulle mitään iloa tai konkreettista hyötyä voit koska tahansa klikata alla olevaa linkkiä ja lopettaa tilauksen helposti ja turvallisesti. 

Saat Eveen yhteyttä vastaamalla tähän meiliin, WhatsApp-viestillä numeroon
0400 230 612 (voit toki koittaa myös soittaa) tai somen välityksellä
Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram | Blogi

Onnellisuus on tapa jolla matkustat. Ei se määränpää. ~Roy Goodman
Tiskipistefi, Saunalahti, 02330, Espoo, Finland
Voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa yhteystietosi milloin tahansa.

Palvelun tarjoaa:
GetResponse