Aihe: Eräänä päivänä kaukaisessa galaksissa

Oletko jo nauranut tänään?
kansikuva
Kuplivaa tiistaita!

En muista kenen neuvo se oli, että joka päivä pitäisi viettää hetki aikaa ihan pelkkään ihmettelyyn ja hämmästelyyn, mutta ei se huono vinkki ole. Itse voisin ihmetellä tänään sitä, miten ihmeessä mun viherkasvit ovat voineet pysyä näin kauan (eli syyskuusta asti) hengissä... (Ilmeisesti tehtävänantoon ei kuulunut se, että kaikkeen pitää keksiä vastaus tai selitys, mutta ehkä senkin voisi tehdä jos olisi runsaasti aikaa?) 

Varmaan monta muutakin hämmästelyn aihetta tulee vielä eteen.

Joku muu sanoi, että olisi myös hyvä nauraa joka päivä ja tästä olen kyllä täsmälleen samaa mieltä. 

Tämä auttaa jos ei muuten irtoa!

Alempana jatketaan luovuudesta, annetaan lupa hullutteluun ja jos sulla on aikaa ja uskallusta niin heitän myös yhden haasteen.

Loistavaa viikkoa Friend!

//Eveliina

PS. Ylihuomenna torstaina treffaan taas muita seudun naisyrittäjiä. Avoin kutsu löytyy täältä!
Tiskivuoro 15/2018 | Jos viesti näyttää oudolta, avaa se selaimessa.
FB-logo
#somessatapahtuu

Facebookiin on tullut erillinen Muistot-osio josta löytyy koottuna kaikkea sitä mennyttä, mitä FB näyttää meille myös omassa fiidissä. 

Löytyy kännykkäsovelluksesta sieltä hampurilaisvalikosta otsikolla "Tänä päivänä" ja tietsikalla osoitteesta facebook.com/memories
Lapsenmielellä

Jatketaan edelleen luovuustreeneillä ja kaadetaan tällä viikolla kokonaan rajat joiden sisällä pitäisi toimia. Kun ajatukset jäävät pyörimään siihen mikä on mahdollista, jätä se hetkeksi syrjään ja kysy itseltäsi näitä kysymyksiä:

Jos tämä [projekti] jota koetan kehittää olisi eläin, millainen eläin se olisi? (Täältä löytyy lyhyt esimerkki jos et meinaa päästä vauhtiin!)

Voit kertoa hahmosta kaikenlaista; missä se asuu, onko sillä perhettä, mistä asioista se tykkää, onko sillä lempiasioita kuten -ruoka, -juoma tai -harrastus.

Tai jos se olisikin supersankari tai sarjakuvahahmo - miten se käsittelisi tätä aihetta/ongelmaa?

Tai jos sijoittaisit sen johonkin tuntemattomaan galaksiin, mitä sen ympärillä silloin tapahtuisi?

Lapsilla on taito tarkastella tilannetta erilaisten roolien kautta maailmassa, jonka säännöt eivät ole yhtä kahlitsevia kuin meillä aikuisilla. Leikeillä ei myöskään ole päämäärää - mieti vaikka parivuotiasta, joka voi loputtomiin nostaa palikan, pudottaa sen purkkiin vain nostaakseen ja pudottaakseen sen uudelleen. 

Voit olla varma, ettei tässä ole mitään oikeita tai vääriä vastauksia. Siksi voitkin ihan huoletta antaa mielikuvitukselle siivet. 

Vaikka ympärillä ei olisi omia mukuloita, inspiraatiota irrotteluun löytyy vaikka googlettamalla "lasten suusta".

Ei kaiken tarvitse olla niin vakavaa!

Askartelin sulle tällaisen luovuutta haastavan kuvapelin, jota testiryhmäni piti kyllä jotenkin turhan vaikeana (onko se?). 

Tarkoituksena on löytää yksi sana joka yhdistää kaikkia neljää kuvaa.

Tässä ensimmäinen kuva:

Esimerkkikuva
Täällä sen vastaus sekä 5 lisää

Uskallatko yrittää?

Eve aamu-TV:ssä
Eve Koivulan Tiskivuoro lähti halusta tarjota yhdeltä tiskiltä apua markkinointiin, sisällöntuotantoon ja sosiaaliseen mediaan - budjetista riippumatta.

Even matsku saattaa sisältää suosituslinkkejä joista hänelle voidaan maksaa rahallinen korvaus jos teet hankintoja niiden perusteella.

Jos viestien sisällöstä ei ole sulle mitään iloa tai konkreettista hyötyä voit koska tahansa klikata alla olevaa linkkiä ja lopettaa tilauksen helposti ja turvallisesti. 

Saat Eveen yhteyttä vastaamalla tähän meiliin, WhatsApp-viestillä numeroon
0400 230 612 (voit toki koittaa myös soittaa) tai somen välityksellä
Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram | Blogi

Tulevaisuus riippuu siitä mitä teet tänään. ~Mahatma Gandhi
Tiskipistefi, Saunalahti, 02330, Espoo, Finland
Voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa yhteystietosi milloin tahansa.

Palvelun tarjoaa:
GetResponse