Aihe: Basilika, sitruuna ja vanilja

Oisko aika?
kansikuva
Kuplivaa tiistaita!

Siitä on jo jokunen viikko aikaa kun tilasin itselleni Amazonista makuraamatun. (Ihan oikeesti, kirjan nimi on Flavor Bible!) Nyt se sitten viimein tipahti postiluukusta (...paitsi ei oikeesti tipahtanut sillä se on liian paksu. Postinkantaja soitti ovikelloa ja satuin olemaan kotona joten ojensi sen mulle käteen.) 

Kirjasta löytyy kasapäin ideoita eri ruoka-aineiden yhdistämiseen ja niitä on kerätty amerikkalaisilta huippukokeilta. Mun kaveripiirissä voidaan siis odottaa aivan uudenlaisia makuelämyksiä kun seuraavan kerran saan keittiössä ohjat - tavoite on nimittäin löytää sieltä juurikin niitä yllättävämpiä yhdistelmiä joita ei itse tule ajatelleeksi.

Tuskin maltan odottaa!

Vähän samaa asiaa pohditaan myös kun mietitään sisältömarkkinoinnin strategioita - silloin kun itse tuote tai palvelu ei ole mitenkään maatamullistava keksintö jolle voi hakea patentin, millaisilla yhdistelmillä sen markkinoinnista saadaan sellaista, ettei se huku tuuleen.

Mikä on sun basilika+sitruuna+vanilja -yhdistelmäsi? Onko sellainen löytynyt? Alla oleva lempibändini ainakin on!

Olisko sinunkin aika?

Loistavaa viikkoa!

//Eveliina
Tiskivuoro 24/2018 | Jos viesti näyttää oudolta, lataa kuvat tai avaa se selaimessa
RTBBJS
Uuden levyn kiertueella oli myös ihan uudenlaista energisyyttä. Ei valitettavasti voi suositella koska liput on loppuunmyyty. Veikkaisin, että uusia keikkapaikkoja on kuitenkin tulossa...
#somessatapahtuu

Olen luullut, ettei tämä ole Facebookissa enää edes mahdollista, mutta olenko tarkistanut asiaa…

No en.

Mutta joo, Twitterin kiva listaussysteemi löytyy siis myös Facebookista, toisin sanoen voit liittää omat kaverit erilaisille listoille esimerkiksi aihealueittain (multa löytyy mm. ”kuulajengi" jolla suomenkieliset, ”kettlebell" jolla englannin, "melkein sukulaiset” jne) ja sitä kautta vähän vaikuttaa siihen, kenen julkaisuja näet lukea ja missä järjestyksessä.

Kaverilistat löytyvät vasemmasta sivupalkista Tutki-otsikon alta.

Eve aamu-TV:ssä
Eve Koivulan Tiskivuoro lähti halusta tarjota yhdeltä tiskiltä apua markkinointiin, sisällöntuotantoon ja sosiaaliseen mediaan - budjetista riippumatta.

Even matsku saattaa sisältää suosituslinkkejä joista hänelle voidaan maksaa rahallinen korvaus jos teet hankintoja niiden perusteella.

Jos viestien sisällöstä ei ole sulle mitään iloa tai konkreettista hyötyä voit koska tahansa klikata alla olevaa linkkiä ja lopettaa tilauksen helposti ja turvallisesti. 

Saat Eveen yhteyttä vastaamalla tähän meiliin, WhatsApp-viestillä numeroon
0400 230 612 (voit toki koittaa myös soittaa) tai somen välityksellä
Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram | Blogi

Jos tahdot lentää, sinun on luovuttava kaikesta mikä painaa sinua alaspäin. ~Toni Morrison
Tiskipistefi, Saunalahti, 02330, Espoo, Finland
Voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa yhteystietosi milloin tahansa.

Palvelun tarjoaa:
GetResponse