Aihe: Älä tee näin

7 vinkkiä FB-tapahtumia varten
kansikuva
Kuplivaa tiistaita!

Saatoit ehkä huomatakin, ettei Tiskivuoro ilmestynyt viime viikolla lainkaan. Tämä johtuu siitä, että saadun palautteen perusteella olen päättänyt toimittaa sitä jatkossa joka toinen viikko (mikä itse asiassa on koko julkaisun alkuperäinen ilmestymisaikataulu). Näin en suotta kuormita sun sähköposteja viesteillä joita et ehdi lukea.

Viikonlopun vietin mökillä rakkaiden kanssa, joita en ollut nähnyt piiiitkään aikaan. Vesisadekaan ei haitannut yhtään, mutta oli saanut Isän päättämään, että nyt laitetaan mökki talviteloille jo näin aikaisessa vaiheessa vuotta. Lähtö oli siis tietysti haikea kuten aina (tuntuu muuttuvan vaan vuosi vuodelta haikeammaksi), mutta sielunmaisemani omenapuu ehkä kauniimpi kuin ehkä koskaan.

Eipä tässä ehdi kauaa surra kesän loppumista, sillä jo ens viikonloppuna on tiedossa parin yön metsäretki. Sitä ennen vielä vähän töitä...

Loistavaa viikkoa Friend!

//Eveliina
Tiskivuoro 21/2018 | Jos viesti näyttää oudolta, lataa kuvat tai avaa se selaimessa.
kantarellit
Tämän pannullisen herkkuja poimin mökin parkkipaikalta. 
instagram
#somessatapahtuu

Uutta hupia Instagram-tarinoihin; valikoima superzoomeja.

Katso vaihtoehdot täältä (ja odota vielä hetki, niin ne tulevat meillekin) 
7 vinkkiä Facebook-tapahtumia varten

Pari viikkoa sitten Riihimäellä sijaitseva Fortum-kiertotalouskylä piti avoimia ovia. Heillä oli siitä luotuna FB-tapahtuma, jota myös mainostettiin Facebookissa - sitä kautta siihen törmäsin itse ja innostuin, että siinäpä mulle kiinnostavaa ohjelmaa. 

Ikävä kyllä siihen se fiksu tiedottaminen sitten loppuikin, sillä tapahtuman sivulle jätettyihin kommentteihin ei kukaan vaivautunut vastaamaan. Olimme jo valmiita hyppäämään autoon ja hurauttamaan sinne täältä Espoosta, mutta kun kukaan ei kertonut olisiko edessä turha reissu, jätimme sen väliin.

Jos siis olet itse järjestäjän ominaisuudessa mukana tämän kaltaisissa tapahtumissa, muista ainakin seuraavat asiat:

  1. Valitse tapahtuman luokka (category) vastaamaan sen luonnetta. Jos mikään ei tunnu sopivan, valitse ”juhlat” mieluummin kuin "muu". Jälkimmäinen estää nimittäin tehokkaasti tapahtumasi orgaanisen näkyvyyden Facessa.
  2. Kerro kuvauksessa kenelle, koska ja missä tapahtuma järjestetään, mitä siellä tapahtuu ja miksi kannattaa osallistua (mitä siitä jää käteen). Jos tapahtumallasi on oma #häsä, mainitse siitäkin. Jos julkaisun jälkeen huomaat ihmisten kysyvän samoja asioita uudelleen ja uudelleen, muokkaa kuvausta ja lisää vastaukset siihen.
  3. Voit huoletta antaa osallistujien julkaista tapahtuman seinällä, näin kun pidät sitä kuitenkin silmällä säännöllisesti. 
  4. Kun promoat tapahtumaasi, muista mainita sillä olevan tämä ”kotisivu”. Lyhennä sen osoite helposti muistettavaksi PrettyLinkin tai bitlyn avulla. 
  5. Hyödynnä FB-tarinoita tapahtuman markkinoinnissa. 
  6. Vastaa tapahtumaan postattuihin kysymyksiin ja kommentteihin vähintään kerran päivässä ja tapahtuman aikana huolehdi, että joku pitää sitä aktiivisesti silmällä. 
  7. Parasta olisi, jos sivua päivitettäisiin tapahtuman kuluessa - sitä voi hyödyntää uudelleen kun järjestät seuraavan vastaavan tapahtuman!
Eve aamu-TV:ssä
Eve Koivulan Tiskivuoro lähti halusta tarjota yhdeltä tiskiltä apua markkinointiin, sisällöntuotantoon ja sosiaaliseen mediaan - budjetista riippumatta.

Even matsku saattaa sisältää suosituslinkkejä joista hänelle voidaan maksaa rahallinen korvaus jos teet hankintoja niiden perusteella.

Jos viestien sisällöstä ei ole sulle mitään iloa tai konkreettista hyötyä voit koska tahansa klikata alla olevaa linkkiä ja lopettaa tilauksen helposti ja turvallisesti. 

Saat Eveen yhteyttä vastaamalla tähän meiliin, WhatsApp-viestillä numeroon
0400 230 612 (voit toki koittaa myös soittaa) tai somen välityksellä
Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram | Blogi

Opettaja avaa oven. Sinä astut sisään. ~kiinalainen sananlasku
Tiskipistefi, Saunalahti, 02330, Espoo, Finland
Voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa yhteystietosi milloin tahansa.

Palvelun tarjoaa:
GetResponse