Zadeva: 💓 Tukaj je Intuitivna napoved meseca Friend


VSE POTI VODIJO NA POT ŽIVLJENJA SVOJEGA POSLANSTVA

Dragi-a Friend, upam, da si zdrav-a in v dobrem duhu.

Tukaj je Intuitivna napoved meseca, namenjena temu, da ti pomaga živeti najboljšo verzijo svojega življenja. Upam, da ti bodo njeni napotki pomagali na poti uresničevanja svojih namenov in ustvarjanja celovitosti ter čarobnosti življenja.
September bo zanimiv mesec. Iz vročega bo šlo v drugo skrajnost, torej na zelo hladno in spet nazaj.
 
Spremembe ozračja najbrž ne bodo samo fizične, ampak tudi metaforične. Danes boš vedel pri čem si s kom, jutri pa kot da bi bila ta oseba popolna tabula raza in s tem tudi dogovori, za katere si bil-a siguren-a, da si jih sklenil-a. Ali pa; danes ti bo vse jasno, jutri pa nič več.
 
Tozadevno bo zanimiv mesec, saj se bo kolesje sistemov pričelo zbujati, spreminjati in prilagajati. Bolj kot je to kolesje veliko in okorelo, težje se bo premikalo, manj bo fleksibilno. Prav lahko, da bodo v njem ob premikih pričele nastajati razpoke. Skozi te razpoke bo pričela vstopati močna svetloba, ki lahko zaslepi. To pomeni, da morda ne boš jasno videl-a tega, kaj se ti dogaja pred nosom. September bo lahko tudi mesec, ko boš v hipu prejemal-a tako zelo dobre kot tudi zelo slabe novice. 
 
Da, september bo tak mesec.
 
Arhetip opazovalca ti bo septembra najbolje služil
 
Arhetip opazovalca nam bo septembra izjemno služil, saj nas nihanja tako ne bodo imela možnosti posrkati vase, prav tako na nas ne bo vplivala zaslepjujoča svetloba, ki se bo nenadoma in periodično pojavljala.
 
Kaj je arehetip opazovalca?
 
Če pogledamo v zgodovino, lahko opazimo, da so veliki umi, znanstveni umi, znali opazovati stvari. Veliki umi so bili namreč umi opazovanja. Naprimer Einstein, Newton, Kepler. Vsi trije so poleg sposobnosti opazovanja imeli tudi izjemno razvito intuicijo. Prav zato so lahko tudi dobro opzovali. Einstein je naprimer verjel v to, da je domišljija pomembnejša od znanja. Newton je raziskoval tudi modrost starih civilizacij in okultno. Kepler je bil prevzet z astrologijo. 
 
Vsekakor je arhetipsko opazovalec senzitivna oseba. Vsi omenjeni umi so bili morda zaradi svoje preobčutljivosti in gibanja tudi po robu znanosti, oziroma premikanja meja povprečnih umov, malce introvertirani, predvsem zato, da bi se zaščitili. Arhetip opazovalca pa je na nek način tudi arhetip velikih umov, ki so premikali meje mogočega. 
 
Opazovalci so se zmeraj znašli nekje na robu družbe, saj so, kot omenjeno, introvertirani zaradi svoje občutljivost. Občutljivost se bo septembra še povečevala. Vsi bomo občutljivejši. Prav zato svetujem, da septembra preden reagiraš na notranje ali zunanje procese, narediš globok vdih, simboličen korak nazaj, opazuješ dogajanje in ga nato povzameš.m razmišljala že prej morda delno nelinearno. To razliko med linearnim in eksponentnim v mojem življenju in poslu spoznavam šele v zadnjih mesecih, kar se pozitivno odraža tudi v mojem poslu ter v vsesplošnem zadovoljstvu, ki je neodvisno od zunanjih dogajanj. 
 
Razpoke, ki bodo septembra spuščale skozi močno svetlobo, bodo omogočale širitev zavesti skozi opazovanje notranjih in zunanjih pojavov. Čutim, da bo potrebno v življenje vnašati tudi več neke mirnosti in miru samega.
 
Tukaj je nekaj nasvetov za navigacijo septembra, ki ti bodo pomagali pri ustvarjanju življenja, ki ga želiš živeti:
 
1.     BODI MOČAN-a 
Vztrajaj pri stališčih, za katere čutiš, da so prava. Ne sklepaj kompromisov, saj se tako krhata tvoja notranja moč ter jasnost.
 
2.     BODI ODLOČEN-a 
Utiraj svojo pot naprej, počasi, korak za korakom. Kaj? Kako? Globoko v sebi že veš. Vsak naslednji korak se ti bo sproti odkrival, zato si s končnim ciljem ne beli glave že sedaj. Naj bo namen, ki ga čutiš v srcu, kot svetilnik, ki ti osvetljuje vsak naslednji korak.
 
3.     NE ČUDI SE STVAREM, NA KATERE NIMAŠ VPLIVA 
Skrbno hrani svojo energijo in jo plasiraj tja, kjer veš, da bo padla na plodna tla. Torej bodi proaktiven-a, ne čakaj, ne prepuščaj svoje usode zunanjim stvarem.
 
4.     HVALEŽNOST ZA SVOJO ZDRAVO PAMET NAJ BO V OSPREDJU 
Če opaziš, da so stvari nesmiselne, to pomeni samo, da nekaj ne »štima« pri teh stvareh. Verjemi torej svoji zdravi pameti. Če posadiš želod, ne moreš pričakovati, da bo iz njega zrasel oreh. 
 
5.     DOBRO PREMISLI, PREDEN SPREJMEŠ ODLOČITEV 
Zelo zbrano in premišljeno sprejemaj svoje odločitve. S tem je mišljeno, da začuti, kaj je prav in kaj ne, nato pa sprejmi odločitev.
 
Ko boš septembra vstopal-a v čevlje opazovalca-ke, opazuj tako sebe, svoj um, ego kot tudi zunanje stvari kar se da brez čustev, torej brez pridevnikov kot to narekuje ena izmed vaj v programu Intuitivni vodja. Le tako boš lahko ločeval-a seme od pleva. Tako boš tudi lažje razumel-a KAJ, ZAKAJ in KAKO. Opazuj na tak način tako dogajanje znotraj svojega uma in srca kot tudi zunanji svet. Na tak način boš zbiral-a informacije na neobčutljiv način, torej točno takšne ko so, brez filtrov.
 
Občuti neobčutljivo, zaznaj z vidom, točno tako kot se ti stvar kaže, razmišljaj brez filtrov svoje preteklosti, izkušenj, prepričanj, čustev in zunanjih vplivov. Lažje boš sprejel-a in razumel-a stvari, ki se dogajajo v zunjem svetu in svoje notranje procese ter se fokusiral-a na to, kar si želiš doseči. Odgovor na vprašanje: »Kako si še želim živeti? V kakšnem svetu želim ustvarjati?«, je še zmeraj aktualen.
 
Ne morem zapisati, da bo mesec september enostaven, bo pa vsekakor spodbujal odpiranje uma in duha za sprejemanje in stopanje v korak s spremembami, ki se dogajajo. Spomni se ob tem, da nič zunanjega ne more nastati, če ni najprej nastalo v zavesti. 
 
Posebej skrbno ravnaj s svojo energijo in jo plasiraj tja, kjer želiš videti spremembe. Ponovno tudi prihaja, da tja, kjer imaš neposreden vpliv na te spremembe. 
 
Morda se bo malce utopično slišalo, kar želim zapisati, ampak želim si, da bi vso človeštvo usmerjalo svojo energijo v ljubezen, namesto v njeno odsotnost. Ob tem pa se sprašujem, ali je ljubezen to, da se pod iluzijo varnosti vlagajo milijoni v oborožitev? Najbrž tisti, ki si to želijo menijo tako, a imajo na očeh debel filter. Ali je ljubezen to, da se rojevajo novi in novi milijarderji ter da se milijarde vlagajo v projekte, ki so kvazi namenjeni dobrobiti človeštva, a po drugi strani od lakote umre letno 9 milijonov ljudi, od tega 1 otrok vsakih 10 sekund. (www.theworldscounts.com) Nekaj v temelju tukaj ne štima, se strinjaš?
 
Močan je klic prebujanja, k ločevanju resnice od laži, k aktivaciji te božanske iskre v sebi, k širitvi zavesti. S tem se odklepajo tudi naša podzavestna skladišča spominov ter spomni na to, da smo predvsem duhovna bitja, ki imamo fizično izkušnjo in ne obratno.
 
Če želiš izvedeti:
·       kako lahko imaš več vpliva na svojo resničnost, 
·       kako bolje upravljati s svojimi mislimi, energijo in življenjem nasploh, 
te srčno vabim 3. ali 4. septembra na brezplačno spletno predavanje 5 kvantnih moči. 
 
Tukaj rezerviraj svoj sedež v predavalnici in poskrbi, da boš z nami v živo, saj bom samo za udeležence predavanja v živo delila še meditacijo Kvantni človek.
 
Kam boš torej plasiral-a svojo energijo septembra?
 
Ne, to vprašanje ni retorično. Vesel-a bom tvoje povratne informacije v FB skupini tukaj v komentarjih pod objavo s tem vprašanjem.
 
Tokratni ritual meseca, ki je del celovite Intuitivne napovedi meseca, ti bo pomagal pri tem, da ne izgoriš, da ne spustiš kakšne žogice iz rok in pri tem, da hitro poiščeš rešitve za svoje izzive. Napoved lahko naročiš tukaj.
 
Z ljubeznijo, Tamara
 
P.S. Prihajajoči dogodki Strastnega življenja:
1.     Srečanje Notranjega kroga, 9. september ob 19.00 uri. Vključiš se lahko kadarkoli tukaj.
3.     Delavnica Živim prosperiteto z uporabo intuicije v praksi, 3. oktober (za udeležence programa Intuitivni vodja v letu 2020, je delavnica brezplačna)
4.     POSLOVNA AKADEMIJA STRASTNEGA ŽIVLJENJA – omejen vpis v novo skupino september 2020 – vpis na voljo po predhodnem uvodnem pogovoru, ki ga rezerviraj tukaj.
1.     6-mesečni program (r)evolucionarnega uresničevanja ©Elitni UM – nova skupina prične z delom oktobra 2020. Ugodnosti zgodnjih prijav so na voljo do 10. septembra.
P.P.S. Še Intuitivna napoved na kratko:

PREDNOSTI MESECA 
SEPTEMBRA 2020
September bo podpiral zvestobo, sestrstvo, povezovanje na srčnih ravneh brez filtrov in krivd, ki jih še zmeraj nosimo s seboj. Energija meseca septembra bo spodbudila bolj sinhrono delovanje misli, besed, dejanj, namer in tako se bo kreiral tudi večji potencial uresničevanja.  

IZZIVI MESECA SEPTEMBRA 2020
Izziv bo zagotovo v sprejemanju težkih situacij, ki se jih bomo morali naučiti sprejeti. Simbolično gre za poroko z žabo, ki pa se bo morda spremenila v princa. Strah  pred pomanjkanjem lahko prične igrati na tvoje strune. Vendar pa bolj kot boš poskušal-a stvari nadzorovati, bolj ti bodo nabrž uhajale iz rok. 

KAM USMERJATI ENERGIJO MESECA SEPTEMBRA 2020, DA BOŠ UČINKOVITO DOSEGAL-A SVOJE NEMENE 
Usmerjaj se v dejavnosti, v katerih uživaš. Dopusti, da se skozi tebe preliva energija ljubezni in radostega uspeha. Blagoslavjaj vse, za kar si hvaležen-a, vse, ki potrebujejo blagoslove in celoten čudoviti svet.
Vsako drugo sredo v mesecu >>>
Še 1 mesto na voljo >>>
Prednosti meseca septembra 2020

September bo podpiral zvestobo, sestrstvo, povezovanje na srčnih ravneh brez filtrov in krivd, ki jih še zmeraj nosimo s seboj. Morda so le-te še samo spomni, na to, kakšno pot si že prehodil-a, a se bodo septembra še hotele pojavljale. 
 

S pomočjo gledanja skozi oči opazovalca ti bo postajalo vse bolj jasno, kaj je v tvojem življenju vrednega, kdo je tvoj prijatelj, zvesti družabnik in kje prejmeš jasno vodstvo in se počutiš varno-ega. Ne bo pa vse za ušesa vsakega v septembru. In tukaj je povezava s tem, kam plasirati svojo energijo v septembru. Dobro premisli, s kom boš kaj podelil-a. Ne govorim o tem, da lažeš, ampak da previdno izražaš to, kar veš. 

Tvoji dobri nameni bodo pričeli bogato roditi Vodili te bodo čez meje, skozi temo, proti svetlobi. Veliko priložnosti v septembru bo zato, da se osredotičiš na svoje vrednote, da se jih zaveš ali ponovno izgradiš, če je to potrebno ter da jih znaš prepoznati in ceniti tudi pri drugih. 

Energija meseca te bo spodbujala, da prepoznavaš svoje notranje vodstvo ter okrepiš v sebi občutek varnosti in zvestobo svojim vrednotam, oziroma svetlobo v življenju, ki ga želiš živeti ter izgradnji skupno dobrega sveta blaginje in ljubezni. 

September te bo podprl tudi pri umiku vase in poglabljanju vase ter čiščenju vzorcev, predvsem krivde, če le-ta še kje levitira v tvojem energijskem polju in celicah.  Le-ta bo prisotna v družinskih dinamikah in časovnih linijah prednikov, ali pa smo jo kot duša prinesli s seboj. 

September bo lahko priložnost za kolektivno čiščenje občutkov krivde. Predlagam ti, da se posvečaš tudi temu na svojih krajših ali daljših umikih vase. Res je škoda, da ne bomo mogli izvesti potovanja Po poteh Marije Magdalene, saj je bilo mišljeno, da skozenj čistimo tudi krivdo, ne samo zase, ampak tudi za svoje prednice in prednike. 

Prednosti meseca septembra bodo tudi na področju povečane sposobnosti zdravljenja bolečine. V zameno za to dejanje boš septembra prejel-a modrost ter premagal-a strah pred napredovanjem. Prav lahko, da se bodo pričela odpirati vrata, ki so bila že nekaj časa zaprta v septembru. Še posebej, če ti bo uspelo spuščati krivdo in z njo povezano bolečino. Skozi slednje bodo septembra prihajale nagrade. 

Povečana pa bo tudi podporna energija življenja svojega bistva in svojih resničnih vrednot. Pogumno torej stopaj na pot življenja svojega poslanstva, saj boš pri tem septembra izjemno podprt-a. Poglej v preteklost in preleti negativne dogodke, ki so se ti zgodili. Ali veš, zakaj je do njih prišlo? Do njih je prišlo zato, da se osvobodiš neke krivde in da prejmeš nova spoznanja in dragoceno modrost. 
September bo tudi mesec pridobivanja te modrosti. Na kak način boš prihajal-a do teh spoznanj in modrosti pa je odvisno od tega, koliko si osebnostno in duhovno razvit-a. Neglede na to, svetujem, da septembra več pozornosti posvetiš odpuščanju sebi in drugim. Čas pred polno in novo luno je za to še posebej primeren, z ritualnega vidika. Transformacija bo septembra dokaj intenzivna. Slednje je normalno, saj se jačajo tudi energijska polja in se skozi te procese odstranjujejo stare, odslužene energije. 

Odvija se proces rasti, ki bo septembra bolj intenziven kot sicer. Oziroma nas bo mesec k temu spodbujal. Osvežiti bo potrebno tudi svoje zavedanje glede tega, kaj si sposoben-a in kaj ne. Sposobnosti se namreč tudi krepijo v teh procesih.  

NOTRANJA MOČ BO RASTLA 

Kundalini bo septembra izjemno prisotna, zato jo spuščaj skozi in se ji povečaj, saj se boš tako hitreje razvijal-a, uresničeval-a svoje namene, ki morajo vključevati tudi širšo dobrobit. Slednjega ne pozabi. Tako boš krepil-a svojo notranjo moč.  Notranja moč bo rastla v vsej kompleksnoti, ki bo septembra prisotna. Vendar se bo potrebno na povečano notranjo moč tudi privaditi in z njo modro ravnati. Vklopi notranjega opazovalca septembra, vsaj dokler se ne privadiš na svoje »nove« ali povečane sposobnosti in produktivnost. Gre bolj za to, da te pri rasti notranje moči ne prevzame ego. 

Energija meseca septembra bo spodbudila bolj sinhrono delovanje misli, besed, dejanj, namer in tako se bo kreiral tudi večji potencial uresničevanja. 

Bodi pozoren-a na to, da vse, kar daješ ven v svet, prihaja iz prostora modrosti, ljubezni, služenja, sočutja, zdravljenja in širšega zavedanja. Septembra boš torej na novo pričel-a ugotavljati, kako močan-na si. Ne podcenjuj svoje moči, kajti na tak način lahko nenamerno škoduješ drugim. Zato se zelo zavedno, previdno in z ljubeznijo izražaj in deluj. Prav tako pazi na svoje misli, saj se ti lahko energija, ki jo skoznje oddajaš, tudi z veliko močjo vrne. 

Septembra bo na voljo veliko ognjene energije. Ogenj je močan energent, ki med drugim zažge vse, česar več ne potrebujemo. Zaupaj procesu, zaupaj plamenu, ki ga čutiš v sebi. Zaupaj svoji strasti. Nekatere stvari v tem ognju ne bodo preživele in prav je tako. Stare stvari morajo odmreti – navade, prepričanja, obnašanje, identitete, ki tvoji rasti ne služijo. Da, september bo ponujal ognjeno čiščenje. Sprejmi ga. 

Dopusti svoji duši, da stopi v ospredje in deluje z roko v roki s tvojim duhom. Lahko se ti seveda zgodi, da ob tej pospešeni transformaciji postaneš nesiguren-a v to, kdo si, kaj je tvoja vloga v tem svetu. Če se ti to dogaja, ponovno stopi v čevlje opazovalca-ke, da stabiliziraš ta proces. Slednje bo namreč dober znak in pokazatelj tvojega razvoja naprej. Še bodo spodbujena zaključevanja in konci. 

ZDRAVILNI RITUAL MESECA SEPTEMBRA 

Predlagam naslednji zdravilni ritual meseca, ki pa ni primeren za nosečnice, za ženske v času menstruacije ali če imaš težave s srcem ali krvnim tlakom. Prav tako ni primeren zate, če jemlješ zdravila ali okrevaš po bolezni. Če spadaš v katero od omenjenih kategorij izvajaj samo priprošnjo. 

Če se le da izvajaj ta ritual, ko je sonce najvišje na nebu, nekje opoldan, in sicer zunaj v naravi. Če ne gre, je tudi ok. Poskušaj izvajati ritual v sobi, napolnjeni z naravno svetlobo ali prižganimi svečami. 

1.     Sedi z vzravnano hrbtenico. 
2.     Prični s priprošnjo spodaj. Izvedi jo vsaj 3x, a vsakič z malo več moči in občutka za besede, ki jih izgovarjaš. 

Dvigni se spirala ognja, 
napolnjena z brezpogojno ljubeznijo,
od trtice navzgor do mojega srca.
Tvoj dvigajoči se ogenj, 
se sedaj pričenja vzpenjati.
Da! Spusti, očisti. Prični. Prični.
Ponovno se rojevam sedaj od znotraj,
iz mojega srca do krone, temena moje glave.
Ogenj zažiga umirajoče ali že mrtve energije. 
Ogenj prižiga novo življenje, novo ljubezen, nov ogenj.
Spirala ognja, dvigni se, dvigni se višje. 

3.     Ko boš pripravljena, dvigni roke nad svojo glavo z dlanmi obrnjenimi navzgor, v smeri neba. Ramena naj bodo sproščena. 
4.     Svojo pozornost usmeri na trtico in prični stiskati in sproščati mišice svojega trebušnega dna. To je lahko čutiti tako kot da zadržuješ svoje veliko ali majhno potrebo. Če ti fizično ne uspe narediti tega, si samo zamišljaj, kako se energija krči v in širi iz trtice, medtem ko stimuliraš svojo kundalini energijo k temu, da se prebudi in dvigne. To počni vsaj 10 sekund. 
5.     Nato izreci naglas: Sedaj kličem božansko zaščito v brezpogojni ljubezni, medtem, ko se moja kundalini, moja spirala ognja dvigije v skladu z njeno prirojeno modrostjo. In tako je. 
6.     Nadaljuj s procesom pulziranja mišic ali namena še vsaj 30 sekund, oziroma kolikor čutiš, da potrebuješ. Ob tem imej roke dvignjene v zrak z dlanmi obrnjenimi navzgor. 
7.     Ko zaključiš, še nekaj časa samo zavestno dihaj in občuti, kako se energija pretaka po tvojem telesu.
Izzivi meseca septembra 2020

Eden večjih izzivov bo zagotovo na področju neodvisnosti. V prihodnji mesecih se bo namreč še bolj kot prej odslikavalo, kako soodvisni smo in kako pomembno je, da smo neodvisni.  Sedaj pa se znajdi v tem nasprotju, kajne?
 
Izziv bo zagotovo v sprejemanju težkih situacij, ki se jih bomo morali naučiti sprejeti. Simbolično gre za poroko z žabo, ki pa se bo morda spremenila v princa. Kajti neprijetno, težko stanje, ki bo izziv v mesecu septembru, se dolgoročno lahko izkaže za čudovito stvar, ki ti lahko prinese bogate nagrade. Vsi bomo na poti zdravljenja. Zdravljenje pa na koncu prinese ozdravljenje. Toplo priporočam, da septembra izvajaš omenjeni ritual vsak dan. Saj gre za svojevrsten zdravilen ritual. 

Nevarnost ali izziv septembra bo, da se boš zaradi težav poskušal-a odcepiti in postati neodvisen-a. To pomeni, da se poskušaš zaščititi, namesto, da bi razmere sprejel-a. To lahko vodi iz ene skrajnosti, ki so skrbi, v drugo skrajnost, ki je čustvena otopelost. Ob tovrstnih izzivih obuj čevlje opazovalca-ke, ki te bo usmerjal v pravo smer.  

Strah  pred pomanjkanjem lahko prične igrati na tvoje strune. Vendar pa bolj kot boš poskušal-a stvari nadzorovati, bolj ti bodo nabrž uhajale iz rok. Enako velja za odnose. Strah pred izgubo kakšnega odnosa lahko vodi v pretirano kontrolo zaradi strahu pred prizadetostjo.  Ne boj se občutkov, ki jih imaš, saj tako zapiraš pretok svoje ženske energije. To te lahko septembra vodi v preobremenjenost, tekmovalnost in pomanjkanje ravnovesje, ki se bo odrazilo na pomembnih življenjskih področjih. Neravnovesje se septembra lahko odslika takoj. Tudi hitro ga boš lahko vzpostavil-a nazaj, če boš seveda znal-a in zmogel-a. 

Zelo pomembno je septembra, da izzivom ne dopustiš, da te odrežejo od svojega srca, od čutenja, od radosti. Slednje te bo oddaljevalo tudi od tvojega namena in tako boš težje ločeval-a seme do pleva. Lahko si hitro zaveden-a in namesto hrasta, posadiš oreh, ki pa ga boš v prihodnosti drago plačala. 

Če se bojiš razočaranja, te bo le-to kmalu pričakalo z odprtimi rokami.  

Karkoli se bo dogajalo na področju odnosov vedi, da so odnosi pomembni. Zato se rodimo, da v odnosih igramo vsak svojo vlogo, se nekaj naučimo in napredujemo. Če to lahko počnemo s sočutjem, ljubeznijo in visoko stopnjo zavedanja tega, zakaj smo v določenih odnosih, smo po mojem osebnem mnenju dobro oplemenitili svoja življenja. 

September lahko da bo ena sama iniciacija za drugo, saj bo ponujal globoke izzive. Ključ je v tem, da znaš poiskati luč v izzivu, torej njegov poduk, rast ali modrost, ki jo lahko kasneje uporabiš za to, da izziv spremeniš v priložnost. Takih priložnosti bo septembra najbrž kar veliko, zato ohrani dvignjenega duha in pretočnost s kreativno energijo. 

Ponovno te spodbujam, da ritual meseca izvajaš vsak dan. Pomagal ti bo, da ne izgoriš, da ne spustiš kakšne žogice iz rok in pri tem, da hitro poiščeš rešitve za svoje izzive. 

Če ne boš odprl-a srca sebi, se ob vsem silnem energijskem dogajanju, lahko ob koncu meseca počutiš praznega-prazno, izčrpanega-no, morda celo zagrenjenega-no in jeznega-no. Vsak izziv je priložnost za rast in razvoj, za večje obilje, radost in srečo. Ljubi torej vsakega in vsako situacijo brezpogojno. Tako se boš pričel- a odpirati novim nivojem moči in miru ter ljubezni. 

Še je prostora za rast, da. Ne izgubi fokusa septembra.
Kam usmerjati energijo meseca septembra 2020, da boš imel-a želene rezultate

Usmerjaj se v dejavnosti, v katerih uživaš. Dopusti, da se skozi tebe preliva energija ljubezni in radostega uspeha.
 

Skozi zadnje tri napovedi, vključno s to, je močno izražen klic duše in življenje svojega življenjskega namena. Veliko o tem lahko izveš s pomočjo Analize prednosti, slabosti in božansko danih darov po drevesu življenja, ki jo pripravim na približno 15. straneh, vključuje pa tudi meditacijo v Harmoniji z božanskim in dve svetovalni uri. 
 
Usmerjaj svojo energijo k temu, da prepoznaš in pričneš živeti klic svojega srca, k ustvarjanju življenja, ki je polno namena in strasti. Zdravo in uravnoteženo življenje lahko ustvarimo, ko povežemo štiri elemente med seboj: um in srce, instinkte in intuicijo. Če smo samo v enem ali drugem svetu, torej v materialnem svetu in zanikamo duhovnega, ali samo v duhovnem in zanikamo materialni svet, pravzaprav zanikamo svojo lastno moč in odgovornost.
 
VSAK DAN NAJ BO POLN BLAGOSLOVOV
 
Blagoslavjaj vsak dan septembra. Blagoslavjaj vse, za kar si hvaležen-a, vse, ki potrebujejo blagoslove in cel čudoviti svet. Blagoslavljaj vse, ki se še morajo prebuditi in ugotoviti, da so prišli sem služiti svetu ne pa ga uničevati. Blagoslovi bodo protistrup izzivom in težkim, temačnim trenutkom. Z uporabo blagoslovov boš svoje izzive hitro in učinkovito transformiral-a v svetlobo. V njih najdeš tolažbo, upanje in luč na koncu tunela, ki ti bo razkrivala kreativne rešitve.
 
Ustvarjaj torej mostove blagoslovov, saj boš tako hitro preobražal-a vse negativnosti v situacijah. Vsa krivda, vsa boleča preteklost, ki bo morda septembra vstala iz pozabe, se bo s pomočjo blagoslavljanja hitro preobražala. 
 
Ko blagoslavljaš, si del rešitve in ne problema. 
 
To je res čudežno orodje, še posebej v situacijah, na katere nimaš vpliva. Uporabi ga. V paketu mojih meditacij je tudi meditacija samorogovih blagoslov. Če je nimaš, lahko paket naročiš tukaj. 

Sicer pa lahko blagoslavljaš tudi brez tega, samo iz svojega čistega namena in srca, ki bije za dobrobit vseh. Vsak poslan blagoslov ti bo povrnil izgubljeno moč in te okrepil v veri, da si avtor-ica vsake svoje izkušnje. S tem zavedanjem boš najbrž resnično ponotranjil-a dejstvo, da imaš veliko več vpliva na situacije, za katere morda sedaj misliš, da nanje nimaš vpliva, kot pa si sedaj misliš. Vem, komplicirano. Ampak september bo kompleksen mesec.
 
Usmerjaj svojo energijo tudi v razvoj svoje intuicije, še posebaj jasnovidnosti. Z razvojem svoje notranje modrosti in sledenjem njenim navodilom, razvijaš tudi svoje sposobnosti in potencial, prejmeš pa tudi jasnost v zvezi s tem, kaj je tvoje življenjsko poslanstvo.
 
Daleč smo še od tega, da bi lahko dojeli razsežnosti enosti in vesolje samo, zato je vsak korak k zavestnemu razvoju svojih sposobnosti kot kombinacije duhovno-človeškega bitja dobrodošel in bo septembra nagrajen. 

Torej, če želiš učinkovito dosegati in uresničevati svoje cilje in namene, se moraš celostno razvijati. Te poti ne moreš zgrešiti, če slediš navodilom svojega srca, kar pa je včasih težko, saj je pogosto glava tista, ki odloča.
 
Več kot boš delal-a s svojo intuicijo, več dobrega boš prejemal-a, vrata priložnosti se bodo odpirala in znal-a boš ločevati resnico in laži. 
 
Če se da, preživi čim več časa na soncu septembra. 
 
Če te je strah pred tem, da se ti bo zgodilo kaj slabega, vedi, da ti bo intuicija to jasno sporočala in te varno vodila. Tako bosta tudi tvoja rast in uspeh pri uresničevanju ciljev, ki so božansko vodeni, zagotovljena.
 


STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh

Copyright Tamara Belšak, Mednarodno certificirana Divine living in ICF akreditirana intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh. Vsebino je prepovedano distribuirati naprej brez pisnega soglasja avtorice.

Maribor, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.

Powered by:
GetResponse