Zadeva: (spomnik) Radost in življenje brez omejitev

Kreiraj strastno življenje in uspešen posel z uporabo intuicije

Draga-i Friend,

16.6. se približuje, darila se zavijajo, sporočila prihajajo.

Pripravili smo čudovit program - Radost in življenje brez omejitev z delfini in kiti. Pripravljamo pa tudi nekaj presenečenj, s katerimi bomo oplemenitili svet, svoja življenja in drug drugega.

Med drugim se bomo podali tudi v različico svojega življenja, v katerem ni nobenih omejitev, zakrpali nekaj razpok v zavesti in pričeli ustvarjati na novem nivoju. 

Srčno vabljen-a.
TUKAJ JE ŠE PROGRAM
9.00: Registracija in zbiranje udeležencev (Rimske Terme, Toplice 10, 3272 Rimske Toplice, Slovenija)
09.30: Proces miru, sprehod skozi park starodavnih sekvoj in obisk energijskih točk
11.00: Predavanje o delfinih, kitih ter njihovi vlogi za naš planet in širitev zavesti (spiritualni vidik)
11.45: Odmor in mini pogostitev
12.15: Meditacija; Radost in življenje brez omejitev z delfini in kiti
13.00: Preboj: Havajski mastermind – oddih intutivnih vodij in žrebanje nagrad
14.00: Kosilo s Tamaro. Na voljo bom za vaša vprašanja in hiter kovčing v sproščenem vzdušju. Kosilo in pijača ob kosilu nista vključena v ceno predavanja.


Upam, da se vidiva. 

Z radostjo in ljubeznijo, Tamara

P.S. Tukaj je celoten opis dogodka. Zmeraj pa je lepo slišati, tudi, kaj je nekoga pritegnilo k sodelovanju z menoj, zato danes delim še tole priporočilo.
Za osebnostni napredek s Tamaro Belšak sem se odločila, ker sem začutila klic visokointeligentnih bitij delfinov in kitov in tako mi je prišla na pot Tamara z želeno tehniko. Pohvalila bi njen izjemno profesionalen nastop, predvsem natančno vodenje skozi kvalitetno strokovno gradivo, ki me je vodilo skozi proces do želenih rezultatov. Kot pika na I pa so edinstvene vodene meditacije z zvoki delfinov in kitov.
Mateja Bobek
Povabi na dogodek še svoje prijatelje
LikeTwitterPinterestGooglePlusLinkedInForward
STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov, Divine Living Coach, ICF acredited

Te novice prejemate, ker ste si naložili enega izmed brezplačnikov, se udeležili katerega izmed dogodkov. Vesela sem, da vam lahko služim. Iz novic se lahko zmeraj odjavite s klikom na gum odjava.