Zadeva: 😇Friend, vabim te na srečanje z menoj

Dragi-a Friend, 

upam, da se in-spir-acija - delovanje v harmoniji s svojim duhom - sidra in s tem poglablja tudi delo s svojo intuicijo pri ustvarjanju otipljivega uspeha, ki ti je namenjen.

Ali si želiš svoje delo z intuicijo še poglobiti?

Vabim te na online druženje v živo na webinarju 3 KORAKI DO JASNE INTUICIJE IN ODLIČNIH ODLOČITEV, ki je običajno poln aha momentov in prebojnih trenutkov. Webinar je brezplačen.


Širše zavedanje sebe in pogum, da živiš to, kar je v tebi, svojo avtentičnost, karizmo in polno notranjo moč, so tvoji dragulji za izpolnjeno življenje v tem desetletju.

NA TRENINGU UTRJEVANJA ZAUPANJA V SVOJO INTUICIJO BOM DELILA 3  BISTVENE KORAKE, S KATERIMI BOŠ LAHKO:

  • izboljšal-a zaupanje v svoje ODLIČNE odločitve, ki so v harmoniji z božanskim ter v življenje vnesel-a več radosti, obilja in vitalnosti,
  • naredil-a premike v smeri, v katero te kliče že nekaj časa, pa si tega do sedaj nisi upal-a,
  • hitro znal-a ločiti glas ega od glasu svoje notranje modrosti in še kaj.

Če boš na treningu v živo, boš izvedel-a še, kaj te zadržuje pred 100% zaupanjem vase in v svoje notranje vodstvo in kako ti bo praktična uporaba intuicije pomagala napredovati na vseh pomembnih življenjskih področjih.

Veselim se čudovitih skupnih energij, ki jih bomo ustvarjali un upam, da se srečava.


Z Ljubeznijo, Tamara

P.S. Podeli to informacijo še s svojimi prijatelji, če meniš, da bi jim koristila. 

STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z mednarodno certificirano intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov., Divine Living coach, ICF acredited.

Te novice prejemate, ker ste se nanje prijavili preko spleta, ali pa na katerem od dogodkov, ali pa ste izrazili željo po tem. Vesela sem, da lahko vam lahko služim. Več o tem, kako upravljamo z vašimi podatki, je navedeno v Politiki zasebnosti. Iz novic se lahko zmeraj odjavite s klikom na Odjavo v nogi sporočila.