Zadeva: 🌸Friend, to je tvoj čas

ČRNI PETEK - 50%

Dragi-a Friend


po včerajšnjem dnevu zahvalnosti, ki smo se ga spomnili tudi naši FB skupini, in čudovitem webinarju Z INTUICIJO DO PRAVIH ODLOČITEV, te želim povabiti k temu, da se za trenutek ustaviš, vdihneš in izdihneš. Čudovito.


Sedaj položi roko na svoje srce 💝 in ga vprašaj: Kaj je tisto, kar sedaj potrebuješ?


Saj veš, da nam vesolje ne da zmeraj tega, kar si želimo, ampak prav zmeraj točno to, kar potrebujemo, kajne?


Kot nekdo, ki morda hrepeni po tem, da v celoti zaživiš svoje poslanstvo, ali kot nekdo, ki svoje poslanstvo še išče, želim, da veš, da vem, kako se počutiš in da nisi sam/a. Dolgo sem iskala in našla svoje zadovoljstvo v tem, kar počnem in v tem, kako živim. Včeraj sem v dnevnik hvaležnosti zapisala, da sem hvaležna za to, da sem si ustvarila življenje, ki temelji na svobodnem izražanju ter viskovibracijskem okolju. Res je, da sem kar precej vihala rokave, da sem to lahko dosegla, da sem pustila za seboj občutke majhnosti, preživetvene energije, notranje boje, strahove in dvome v svoje odločitve.


RESNICA PA JE, DA JE TO TVOJ ČAS (vsak čas je sicer tvoj čas 🥰). Čaz za objem svojega poslanstva, za objem svoje strasti. Objemi se in se opogumi. Vem, da je to, kar je bilo mogoče zame, mogoče tudi zate in za vsakogar, ki se odloči. Popelji svoje življenje ali svoje srčno poslanstvo na naslednjo stopnjo uspeha.


Ta črni petek sem zate pripravila posebno ponudbo, ki bo odprta do vključno 28. novembra.


POSLOVNA AKADEMIJA STRASTNEGA ŽIVLJENJA (-50 %)


Združi svoja znanja. Ustvarjaj in živi svoj zakaj. Živi svoje poslanstvo ter služi svetu s svojimi talenti in smerjo, ki jo nakazuje tvoja duša. Daj svojemu poslanstvu vse, kar potrebuje, da zaživi in doseže ljudi z Akademijo Strastnega življenja. Ne delaj zato, da lahko živiš, živi to, kar strastno rad/a počneš in svoj dragoceni čas preživljaj v družbi ljudi, s katerimi skupaj rastete in napredujete!


Akademija ti bo dala krila ter prizemljenost, ki jo potrebuješ. Na voljo pa je celovit program izgradnje svojega srčnega posla AKADEMIJA in krajši program KREIRAJ IN PRODAJ SVOJ AVTENTIČEN PROGRAM

Dvigni svojo zavest obilja in okrepi občutek lastne vrednosti. Neglede na to, kaj si v svojem življenju slišal-a o sebi od svojih staršev ali avtoritet, vedi, da si tukaj zato, ker si pomemben-a. Stopi v svojo pravo vrednost in zasij na parketu svojega življenja. To si zaslužiš. To dolguješ sebi in svetu.


VREDNA ti bo zagotovila energijo za postavitev svoje lastne vrednosti na nivo, ki bo omogočil transformacijo in odpiranje tvojega polja energije za  sprejemanje večjega pritoka financ v različnih oblikah.

Da, z zaupanjem vase, z delom z veliko večjim delom sebe – duhom, dušo in zavestjo, z uravnovešanjem svojega energijskega sistema, lahko napreduješ hitreje kot kdajkoli prej. Intuitivni vodja ti bo dal veliko več kot temelj za to. Naučil/a se boš uporabljati svoje intuitivne kanale za sprejemanje najboljših možnih odločitev na področju zdravja, odnosov, obilja in drugih pomembnih življenjskih področij. Razvijal-a boš tudi petdimenzionalni energijski sistem in dodatne intuitivne darove, ki se s tem odpirajo. Intuitivni vodja ponuja ključe zlate dobe, pot do uravnovešenih odnosov, večje vitalnost in obilja.

Na voljo je 5-mesečni program TEMELJI INTUICIJE in 10-mesečni program INTUITIVNI VODJA.

Obrni nov list svojega osebnega razvoja s krepitvijo 5. kvantnih moči: Moč kvantnega jaza, Moč kvantnega uma, Moč upravljanja s časom, Moč kvantnega zdravja in Moč uresničevanja.


Do konca tega programa boš imel/a aktivirane toliko več svoje moči upravljanja resničnosti, da jih boš lahko še naprej razvijal-a in na njih gradil-a ter jih uporabljal/a vso svoje življenje.




Vem, da si bil/a že v mnogih programih. A je temelje je potrebno poglabljati, da lahko greš dlje in širše. Na naslednji točki svojega razvoja morda potrebuješ prav to in če nimaš notranjih in zunanjih strategij za celovit uspeh, ki rezonirajo s teboj, sta tvoje življenje in srčna pot lahko precej turbolenta.


Tukaj sem, da te podprem tam, kjer si najranljivejši/a in ti pomagam priti do tam, kjer si želiš biti! Ta ponudba je res edinstvena, zato ne odlašaj.


Želim ti čudovit vikend.



P.S. Dvom vase te hromi in te drži na mestu ali pa polžjem napredku. Skrbi in stres vplivajo na nivo tvoje energije in učinkovitost vodenja svojega življenja po najpotentnejši poti radosti in ljubezni. Ustvari energijsko polje, ki te bo podprlo! Upam, da te ponudba navdihne in se opogumiš za korak naprej. Za darilo prejmeš še čudovit Dnevnik Moja zlata doba.



Powered by:
GetResponse