Zadeva: (intuitiven nasvet) Ne odlašaj ... zadnji dan za BONUSE!

Oglejte si to sporočilo online, če se tukaj ne prikazuje pravilno
Toplo pozdravljen-a dragi-a Friend,

Rdeča nit tega meseca je v tem, da se ne prepustiš lenobnosti, ki te lahko prevzame in da se spojiš s čudovito visokovibracijski energijo,  ki  se bo junija zlivala na nas. V njej se bomo okopali na današnji kavici v FB skupini ob 11h

Pridruži se nam še posebej, če pripravljaš kak svoj program, ali oblikuješ osebno blagovno znamko!

Naj te spomnim tudi, da je danes ZADNJI DAN, ko še velja BONUS za zgodnje prijave na dogodek Radost z delfini in življenje brez omejitev s kiti, ki bo potekal v Rimskih Termah, 16. junija.

Ne odlašaj in se čim prej prijavi.

Naša vsesplošna stabilnost je odvisna med drugim od pretočnosti in prizemljenosti. Tam, kjer te pretočnosti in prizemljenosti ni, pa nastajajo kot temu pogosto rečemo blokade ter težave pri uresničevanju. 

Nekje sem prebrala, da se "zdravljenje" in s tem pretočnost prične šele na vibraciji radosti, ki je malce višje od ljubezni). Če imaš kakršnokoli blokado, je zato dogodek 16. junija v Rimskih termah kot nalašč zate. S to frekvenco radosti nas namreč zelo uspešno usklajujejo delfini s svojim poljem in zvoki. Srčno vabljen-a!

Z ljubeznijo in radostjo, Tamara


INTUITIVEN NASVET ZA TA TEDEN
Včasih ne narediš sprememb, h katerim si voden, ker bi njihovo uresničevanje trajalo predolgo. 
Danes ni ta dan. Ne odlašaj!
STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z mednarodno certificirano intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov., Divine Living coach, ICF acredited.
info@strastnozivljenje.com

Te novice prejemate, ker ste se nanje prijavili preko spleta, ali pa na katerem od dogodkov, ali pa ste izrazili željo po tem. Vesela sem, da lahko vam lahko služim. Več o tem, kako upravljamo z vašimi podatki, je navedeno v Politiki zasebnosti. Iz novic se lahko zmeraj odjavite s klikom na Odjavo.