Zadeva: (intuitiven nasvet) JAZ SEM VREDNA …♥

Oglejte si to sporočilo online, če se tukaj ne prikazuje pravilno
Topel pozdrav dragi-a Friend v ta čudovit ponedeljek!

Medtem, ko so nekateri naredili pogumen korak naprej k ustvarjanju svoje nove resničnosti v POLETNEM KAMPU, spet drugi počivajo na dopustu ali v premlevanju svojih nadaljnih korakov, naj te spomnim, da julijska Intuitivna napoved meseca odločno govori o kreiranju NOVE RESNIČNOSTI z vnašanjem izboljšav v vsa področja svojega svojega življenja. 
 
Vendar pa v praksi vidim, da imamo ljudje - z mano na čelu - velike probleme na področju LASTNE VREDNOSTI. Lastna vrednost nam na splošno odslikava lepoto življenja, ki ga živimo. Stopnja te lepote pa se lahko kaže kot večen boj za končen pre-boj nad preživetje, ali pa plovbo na spirali razvoja potenciala, ali pa kot nekaj  vmesnega.

Ena od stvari, ki je meni pomagala narediti pre-boj in preiti iz večnega boja do radostnega kreiranja in delovanja, je bilo zagotovo ozaveščanje tega, da sem vredna.
 
Jaz sem vredna tega:
      da zaslužim več kot lahko porabim,
   da se lahko izražam tako kot si želim (brez mask, ali želje po ustreznaju),
   da si kupim dražja in kvalitetnejša oblačila,
   da imam dva zdrava otroka (to je bil moj miselni proces v drugi  nosečnosti, ko sem prosila za to, da bi bil tudi drugi otrok zdrav, po drugi strani pa sem se spraševala, ali si res zaslužim, tak velik blagoslov. Noro, kajne?),
    da vozim udoben in varen avtomobil ter s tem dražji,
     da uporabljam najsodobnejšo tehnologijo,
     da najamem pomoč za čiščenje, za organizacijo dogodkov, za nego sebe,  ko jo potrebujem,
  da bivam na način in v okolju, ki me inspirira, idr.
 
Izgradnja zavedanja lastne vrednosti je pri meni trajala precej let. Šlo je za leta notranjega boja z očitnimi in nevidnimi blokadami glede materialnega sveta, usmerjenosti pretirano v materialni svet in premalo na izgradno notranje moči.  Slednja je generator notranje vrednosti, ki se nato odslika v materialnem svetu. 

Pa čeprav sem zmeraj delala na notranji moči; saj veš, v stilu, če te nekaj ne ubije te okrepi. A je bilo to delo dolgo pretežno v modaliteti bojevanja. 
 
Potreba po bojevanju pa sega v otroštvo, ko sem se kot otrok borila za pozornost, za svoje “pravice”, za to da sem nekaj dosegla, imela svoj prav. Sega pa tudi še dlje, v prejšnja življenja vse do pradavnine. Nek praspomin boja je zagotovo ohranjen v naših zapisih DNK in še danes posredno vpliva na našo lastno vrednost.

Toda želim ti povedati, da vse to ni več potrebno. 
 
Energije meseca omogočajo kvantni preskok v čutenje tega, kako lahko izgleda tvoja in naša skupna resničnost. Zato spusti zavore, osvobodi svojega duha in aktivno uvajaj izboljšave v svoje življenje s točke, na kateri si trenutno (ne preskakuj). 
 
Pri tem pa ne pozabi, da boš 80% svoje energije uspeha generiral-a z duhovnimi vajami in 20% s konkretnimi akcijskimi koraki. Pri teh 80% ti zagotovo lahko pomaga vsakdanja meditacija in koncentracija z namenom katapultiranja v navdihnjeno akcijo, kar je tudi najboljša popotnica uspehu. 
 
Zato te vabim, da to poletje vsaj en mesec nameniš le-temu. Pomoč najdeš tudi v brezplačnem programu OD STRASTI DO NAMENA, v katerem boš na svoj e-naslov vsak dan prejemal-a 10-15 minutne meditacije in koncentracije. Pomagale ti bodo pri jasnemu in namenskemu uvajanju izboljšav v svoje življenje. Tukaj se lahko v izziv vključiš. Toplo vabljen-a pa tudi na nedeljsko meditacijo bo novi luni, v kateri bomo kreirali NOVO RESNIČNOST.
 
Prični torej ta teden z odločenim ustvarjanjem DODANE LASTNE VREDNOSTI!
 
Lahko tudi tako, da si zapišeš:
 
JAZ SEM VREDEN-A (dopolni alineje):



 
Z ljubeznijo, Tamara

P.S. Na naslednjo kavico z menoj te vabim prvi ponedeljek v avgustu ob 11.00 v FB skupini v živo. Med tem pa bom veseli tvojih vprašanj, na katere bom odgovarjala ob kavici.


Intuitiven nasvet
Vesolje ti zmeraj pomaga delovati v smeri izpolnitve svojega potenciala tukaj na zemlji. Tvoj potencial pa je neomejen. Prični se mu približevati tako, da dvigneš svojo vrednost. 
PRIHAJAJOČI DOGODKI
15. julija ob 19.00 uri toplo vabljen-a na meditacijo ob novi luni, ko se stvari, ki jim namenjamo pozornost hitreje uresničujejo. Ustvarjali bomo NOVO RESNIČNOST.
Do našega prvega klica, se še lahko vključiš!!!

Pokliči ali se prijavi na uvodni razgovor, če te zanima kreiranje svoje NOVE RESNIČNOSTI v POLETNEM KAMPU.
  • če se sprašuješ, zakaj imaš povprečne rezultate,
  • če si želiš priti v jedro svoje avtentičnosti in s tem drugačnosti na trgu,
  • če se želiš ob tem zabavati,
  • če si želiš, da biti ob tebi v procesu lansiranja svojega programa ali izdelka bil nekdo, ki je izkušen, ki ve, ki je vse to že dal skozi,
  • če si želiš ustvariti otipljiv dobiček na vseh področji, materialnem, osebnem in duhovnem.
Pri tem ti lahko pomagam tako, da ustvariš ali nadgradiš svoj program ali prodajni načrt svojega izdelka, tako, da bo iz njega vrela tvoja avtentičnost, s čimer boš svoje stranke ne samo navdušil-a, ampak bodo postale tudi tvoji največji oboževalci. Za več informacij mi piši na strastnozivljenje@tamarabelsak.com z zadevo: POLETNI KAMP.
Čim prej se prijavi na Havajskimastermind, oddih intutivnih vodij, ki ti bo pomagal pri:
- odpiranju novih dimenzij bivanja, 
- te v ustvarjanju le-teh opolnomočil in 
- kjer se boš med drugim učil-a telepatsko komunicirati z delfini ter 
- na srčni ravni povezati s kiti. 
Morda je sedaj čas, da prenehaš odlašati in se odločiš zase.
STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z mednarodno certificirano intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov., Divine Living coach, ICF acredited.
info@strastnozivljenje.com

Te novice prejemate, ker ste se nanje prijavili preko spleta, ali pa na katerem od dogodkov, ali pa ste izrazili željo po tem. Vesela sem, da lahko vam lahko služim. Več o tem, kako upravljamo z vašimi podatki, je navedeno v Politiki zasebnosti. Iz novic se lahko zmeraj odjavite s klikom na Odjavo.