Zadeva: 🐬Vabljen-a na zabavo z delfini danes ob 20.00 uri

Dragi-a Friend,

vabljen-a na zabavo z delfini, ki jo prirejam v počastitev izdaje namiznega koledarja z delfini, njihovimi sporočili, intuitivnimi sporočili ter meditacijo šeste dimenzije Blue Ray, RADOST 2022.

(FB skupina Strastnega življenja v živo)

Čakajo nas sporočila delfinov in ridingi, prav tako pa bomo vibracijo radosti ponesli v svoja življenja in po vsem planetu.


Namizni koledar Radost 2020 prinaša:

♥ sporočila delfinov za vsak mesec, 
♥ intuitivna sporočila za vsak mesec s področja zdravja, odnosov, ljubezni, financ, duše, zavesti in hvaležnosti, namenjena temu, da ti pomagajo ostajati na poti radosti in kakovosti življenja ter služenja svetu in svojim strankam na najvišjem nivoju.
♥ Celoto pa zaokroža čudovita meditacija šeste dimenzije Blue Ray, ki jo prejmeš kot mp3 posnetek.
♥ Koledar ima tudi dober namen, saj  je 1 € od vsakega prodanega koledarja namenjen ohranitvi delfinov v slovenskem morju, društvu Morigenos.

SAMO ŠE DO 24. OKTOBRA JE KOLEDAR RADOST 2022 NA VOLJO V PREDNAROČILU IN S PRIHRANKOM V VIŠINI 6 €.

Želim ti čudovit dan in upam, da se vidiva zvečer,
 
P.S. Tukaj pa so že prve povratne informacije na koledar in meditacijo. 

STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z mednarodno certificirano intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov., Divine Living coach, ICF acredited.

Te novice prejemate, ker ste se nanje prijavili preko spleta, ali pa na katerem od dogodkov, ali pa ste izrazili željo po tem. Vesela sem, da lahko vam lahko služim. Več o tem, kako upravljamo z vašimi podatki, je navedeno v Politiki zasebnosti. Iz novic se lahko zmeraj odjavite s klikom na Odjavo.

Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.

Powered by:
GetResponse