Zadeva: 😇Ustvarjanje duhovnega kapitala

Friend,

kmalu se poslavljamo od 2019, ki je bilo vsaj zame in mnogo ljudi, ki jih poznam, kar zahtevno leto. 

Stopnja izzivov je bila enaka stopnji duhovne razvitosti in delovanja iz samozaupanja in ne po "predpisih" kolektivne družbe ter s sposobnostjo dojemanja dogodkov skozi oči božanskega. 

V naslednjih dneh bom o energijah novega leta delila več informacij, hkrati pa tudi Intuitivno napoved januarja 2020. Že sedaj pa te vabim na 

2 POMEMBNA DOGODKA v januarju 2020, 

 ki ti bosta pomagala nastaviti pot za naslednjih 10 let. Da, naslednjih 10 let dragi-a Friend.

11. januarja se dobimo na prvi meditaciji v letu 2020,
ki bo namenjena procesom srčne čakre in aktivaciji inteligence tvojega srca. Slednje bo eden od pomembnih draguljev naslednjega desetletja.


Drugi dogodek pa se bo zgodil na prazno luno, 24. januarja. 

Idealen datum za energijsko krepitev sebe, svojih želja in vizije za naslednih 10 let. Kaj bo drugače na tokratni enodnevni delavnici KREIRANJA PROSPERITETE? 

Več bo jasnih vpogledov, jasne vizije in energijskega dela kot doslej. Energijske tehnologije in duh, ki ga ponovno prinašam iz Havajev to namreč omogočajo in to želim podeliti s teboj. Več o dogodku izveš tukaj. Če kotizacijo poravnaš še v tem letu, prihraniš kar 26€. Kotizacija za delavnico je samo še do 31. decembra samo 99€ (124€


Z radostjo te pričakujem na obeh dogodkih, ki bosta polna vpogledov ter jasnosti v zvezi s svojim delovanjem v materialnem svetu v letu 2020 in v naslednjem desetletju.

Dragulji novega desetletja so:
- Intuitivno delovanje. Čutenje pred egom.
- Kakovostno upravljanje z energijo v vseh oblikah.
- Skrb za okolje (drugače kot do sedaj).
- Razumevanje vseh povezav; planetarnih in interplanetarnih ter medsebojnih.
- Nove vrednote kolektivne družbe: obilje, namesto pomanjkanja, zdravje, namesto ukvarjanje s simptomi (nove oblike zdravljenja, ki bodo postale mainstream), zavedanje tega, da nismo sami, delovanje iz polja sočutne ljubezni ali še bolje radosti, namesto iz kulture strahu...

Število mest je na obeh dogodkih omejeno, zato te vabim, da se čim prej prijaviš.

Z ljubeznijo, Tamara

P.S. Samo še do 31. decembra so na voljo popusti v ponudbi Strastnega življenja Inspire2020. Meditacije za samo 1 €. Priročnik za boljše prodajne uspehe za samo 4,99€. Ter nekaj izjemnih priložnosti za dolgoročno sodelovanje z menoj v letu 2020, od Notranjega kroga za samo 77€/mesec, intenziva Manifestiraj mojstrsko ali Poslovnih prebojev idr.


STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z mednarodno certificirano intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov., Divine Living coach, ICF acredited.

Te novice prejemate, ker ste se nanje prijavili preko spleta, ali pa na katerem od dogodkov, ali pa ste izrazili željo po tem. Vesela sem, da lahko vam lahko služim. Več o tem, kako upravljamo z vašimi podatki, je navedeno v Politiki zasebnosti. Iz novic se lahko zmeraj odjavite s klikom na Odjavo.