Zadeva: 💝Samo še danes 50% popusti

-50%

SAMO ŠE DANES

Friend,

Tale ponudba velja samo še danes.


Če čutiš, da je čas za spremembo če si želiš okrepiti svojo voljo in moč uresničevanja, sem pripravila nekaj zelo ugodnih ponudb, ki ti bodo morda omogočile lažjo odločitev o tem, da vključiš v enega od izjemno transformativnih programov ter:

  •  samozavestno stopiš na trg transformacijskih storitev,

  • okrepiš svoje kvantne moči manifestacije ali/in

  • postaviš svojo pravo vrednost.

Prični ustvarjati iz srca v svojem srčnem poslu. Akademija ti bo dala krila ter prizemljenost, ki jo potrebuješ. Na voljo je celovit program izgradnje svojega srčnega posla AKADEMIJA in krajši program KREIRAJ IN PRODAJ SVOJ AVTENTIČEN PROGRAM

>>> več informacij in vpis

Obrni nov list svojega osebnega razvoja s krepitvijo 5. kvantnih moči: Moč kvantnega jaza, Moč kvantnega uma, Upravljanja s časom, Moč kvantnega zdravja in Moč uresničevanja.

>>> več informacij in vpis


VREDNA ti bo zagotovila energijo za postavitev svoje lastne vrednosti na nivo, ki bo omogočil transformacijo in odpiranje tvojega polja energije za  sprejemanje večjega pritoka financ v različnih oblikah.

>>> več informacij in vpis

Želim ti čudovit preostanek dneva.🐳💝


Z ljubeznijo, Tamara

P.S. To soboto pa smo slavnostno otvorili BOŽIČNI SEJEM STRASTNEGA ŽIVLJENJA. Posnetek s čudoviti sporočili kitov je na vojo v FB skupini tukaj.  Vabim pa te tudi na sprehod po sejmu TUKAJ.


Powered by:
GetResponse