Zadeva: 🌸Podajšana možnost ugodnejše prijave na delavnico IP

Dragi-a Friend,  

toplo te vabim na čudovit vikend navdih, ki ti bo omogoči to, da se družimo na visokih vibracijah in se povežemo s svojimi notranjim glasom skozi pisano besedo.

Ker sem po začetnem navdušenju in plazu prijav na delavnico imela kar nekaj odpovedi, sem možnost ugodnejše prijave, s katero lahko prihraniš 40€ in prejmeš še kosilo (poleg dnevnih prigrizkov), podaljšala do jutri, 30. aprila.

Morda se ti je vikend 14. - 16. aprila sprostil in ga boš namenil-a sebi.

Ta vikend oddih  - DELAVNICA INTUITIVNEGA PISANJA - je namenjen tudi povezavi s seboj skozi pisanje in povezavi z univerzalnim bazenom znanja. Posebej pa ti je pisan na kožo, če:

pišeš besedila,
gradiš ter komuniciraš s svojo skupnostjo,
navdihuješ potencialne stranke za nakup,
si na poti osebne transformacije ali pri tem pomagaš drugim,
si želiš najti navdih in avtentičen glas.






Vikend navdih bo namenjen tudi odkrivanju načinov ustvarjanja avtentičnih vsebin in prepoznavnega sloga komuniciranja. Morda boš ugotovil-a tudi, da je intuitivno pisanje tudi zelo terapetsko in skozenj lahko izveš veliko o sebi, procesih, ki se ti dogajajo, odnosih in še kaj.

Prejmeš tudi obsežno gradivo, ki ti bo služilo tudi po tem, ko se delavnica konča. Prav tako bom na voljo po končanem vikendu tudi za enkraten pregled vsebin.  Investicija v ta vikend bo zagotovo prinesla dodano vrednost tvojemu slogu komuniciranja in te obogatila.

Upam, da se vidiva dragi-a Friend. 

Želim ti čudovit dan.



STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z mednarodno certificirano intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov., Divine Living coach, ICF acredited.

Te novice prejemate, ker ste se nanje prijavili preko spleta, ali pa na katerem od dogodkov, ali pa ste izrazili željo po tem. Vesela sem, da lahko vam lahko služim. Več o tem, kako upravljamo z vašimi podatki, je navedeno v Politiki zasebnosti. Iz novic se lahko zmeraj odjavite s klikom na Odjavo v nogi sporočila.