Zadeva: Notranja pozornost je zunanji uspeh

free trening I uvodni razgovor
Najlepših stvari na svetu ne moreš videti, niti otipati - moraš jih začutiti s svojim srcem.
Helen Keller

NAVDIHNI SE IN DOPUSTI, DA TI PONOVNO ZRASTEJO KRILA 
Dragi-a Friend,
 
pišem ti iz Velikega otoka na Havajih, kjer izvajam program HAVAJSKI MASTERMIND - ODDIH INTUITIVNEGA VODENJA. 

Vsi, ki nas spremljate, vedite, da ste tudi v naših srcih in mislih. 

Besedica Hawaii med drugim na kratko opiše tudi paradiž, kajti havajci svoj obstoj tukaj in sedaj na zemlji dojemajo kot raj. Podobno je tudi  v Kabali, kjer našo zemeljsko izkušnjo imenujemo Kraljestvo. To je kraj kamor smo se utelesili tukaj in sedaj, to je paradiž.

Mnogokrat pa pozabimo na to čudovito danost. Želim ti, da se spomniš, da osmisliš, da sčistiš, da manifestiraš in da dvigneš svojo vibracijo na raven tega, k čemur si prizadevaš. Zato sem v tej čudoviti prednovoletni ponudbi NAVDIHNI.SE pripravila sklop 13 meditacij za osebni in poslovni uspeh po praznični in zelo dostopni investiciji.

V TEM PISMU IZPOSTAVLJAM
  
 
Med čudovitim izborom meditacij, ki so na voljo v predpraznični ponudbi, še posebej toplo priporočam, meditacijo z delfini in kiti ter meditacijo aktivacije inteligence svojega srca. Obe ti bosta pomagali aktivirati celice, ki so morda do sedaj spale, da boš lahko začutil-a, dojel-a več kot doslej. Modrost namreč ni nekaj, česar se lahko naučiš, ampak jo je potrebno aktivirati. Leži pa v delovanju iz notranje moči, ki izhaja iz srca.


Navdihni se dragi Friend.

Z ljubeznijo Tamara


P.S. Po vrnitvi iz Havajev pa bom s teboj delila nekaj utrinkov naše izkušnje HAVAJSKEGA MASTERMINDA. Med tem časom pa na lahko spremljaš na FB-ju ali Instagramu.
 

STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z mednarodno certificirano intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov., Divine Living coach, ICF acredited.
info@strastnozivljenje.com

Te novice prejemate, ker ste se nanje prijavili preko spleta, ali pa na katerem od dogodkov, ali pa ste izrazili željo po tem. Vesela sem, da lahko vam lahko služim. Več o tem, kako upravljamo z vašimi podatki, je navedeno v Politiki zasebnosti. Iz novic se lahko zmeraj odjavite s klikom na Odjavo v nogi sporočila.