Zadeva: 💫Nihče ni pripravljen na to

[[name]], 

ali se strinjaš z menoj, da nihče ni bil pripravljen na čase, v katerih smo?

Nenavadno vreme, domači in globalni politični dogodki in dogajanja, ki nimajo pravega smisla, še manj osnovne logike, ki je, služiti ljudstvu. Kaj se pravzaprav dogaja in kako se znajti v tem svetu, ko nič ni tako kot smo bili naučeni naj bi bilo, še manj kot se zdi?

Vabim te k ogledu kratkega videa, ki sem ga pripravila zate. Klikni tukaj ali na sliko spodaj in si ga oglej.

Imam občutek, da gre za pripravo na to, da postanemo bolj iznajdljivi, da ugotovimo, kaj vse je za nas in za človeštvo mogoče ter da se ne zadovoljimo več s tem, kar je, če globoko v sebi vemo, da obstaja drugačna resnica. 

Živimo v izjemnem času, ko je bolj kot kdajkoli prej mogoče to, da lahko opustimo stvari, ki nam ne služijo ter sledimo klicu svojega srca. Gre za to, da participiramo v spremembah na pomenljiv način, na najvišji možni način služenja svetu, svojim srankam, svojim družinam.

Friend, želim ti čudovit začetek tedna in te srčno vabim jutri na BREZPLAČNI WEBINAR – 5 SKRIVNOSTI UPORABE INTUICIJE, na katerem bom med drugim podelila tehniko, s katero lahko enostavno preverjaš resničnost informacij. Poleg tega pa tudi to, kako zaupati vase in svojo notranjo modrost bolj ter zakaj je to tako zelooo pomembno za življenje v tem trenutku in celo dekado.

Z ljubeznijo, Tamara

P.S. Tudi ta ponedeljek se ob 10.00 uri dobimo v FB skupini v živo na treningu Tvoja lastna vrednost = Tvoja neto vrednost. Toplo vabljen-a na #kavastamaro.
P.P.S. Srčno vabljen-a tudi na POT LJUBEZNI, POT KRALJICE NA PRESTOLU SVOJEGA ŽIVLJENJA to jesen v Provanso. S prijavo do konca junija 2020, prejmeš 100€ popusta.

STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z mednarodno certificirano intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov., Divine Living coach, ICF acredited.