Zadeva: 🤶Naj ti Božiček prinese...


... vrečo, nabasano s srečo :)

Dragi-a Friend,

naj bo Božič miren in v sebi, novo leto pa kreativno in aktivno ter napolnjeno z najlepšo vizije sebe in svojega življenja. 

Tukaj je poseben praznični video z meditacijo.


Naj te ponovno spomnim še, da so ugodnosti Božičnega sejma Strastnega življenja na voljo samo še do te nedelje. Tokrat izpostavljam čudovit dogodek, na katerem se bomo povezali z zavestjo boginje skozi arhetip Marije Magdalene - MODROST MARIJE MAGDALENE. 

Dobimo se 29.12.2020 ob 19.00 uri 
v spletni predavalnici Strastnega življenja.

Pričakuješ lahko:
 nego svoje duše in ženske plati delovanja,
 spodbudo in navdih,
 zdravljenje delov sebe, ki so bili skriti, prizadeti in za katere je čas, da zasijejo,
posebno sporočilo.

Prevzemale bomo prestol, ki nam je bil dan od zmeraj, a pokopan pod plasti družbenih programiranj, zatiranja ženske energije kreativnosti in življenja v prosperiteti...

Pridruži se nam TUKAJ.

Z ljubeznijo, Tamara

P.S. Ostale ugodnosti Božičnega sejma, so samo še do 27.12. na voljo TUKAJ.

STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z mednarodno certificirano intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov., Divine Living coach, ICF acredited.

Te novice prejemate, ker ste se nanje prijavili preko spleta, ali pa na katerem od dogodkov, ali pa ste izrazili željo po tem. Vesela sem, da lahko vam lahko služim. Več o tem, kako upravljamo z vašimi podatki, je navedeno v Politiki zasebnosti. Iz novic se lahko zmeraj odjavite s klikom na Odjavo v nogi sporočila.