Zadeva: 💖Kaj je raztopilo plasti zaščite okoli mojega srca

[[name]], 

pošiljam ti malce navdiha v ta čudovit vikend in radostno povabilo.

#izmojihzapiskov

"Pravkar sem zaključila z jutranjo meditacijo, ko grem vsaj za 20 minut v theta stanje in se posvetim svojemu namenu. V tokratno meditacijo sem vključila še kvantni skok, saj se že pripravljam na dogodek, ki ga bom imela junija.
 
Še preden sem se karkoli namenila narediti, pa me je v meditaciji vrglo v temno modrino oceana, v katerem sem se znašla s kitom grbavcem. Najprej sem se temu malce upirala, saj je temna modrina lahko zelo neprijetna, celo zastrašujoča. A po letih spoznavanja z oceanom in njegovimi bitji, mi tudi ta temna modrina postaja blizu, zato sem se prepustila in se znašla s kitom grbavcem kot eno v oceanu. Objela sem ga, kolikor sem ga lahko, saj je odrasel kit grbavec velik kot avtobus. Nato sem se prepustila naprej in videla sem energijske mreže, ki so bile sprva še najbolj podobne metatronovi kocki in ki so se iz kita, natančneje njegove glave, širile, spremenile v elipse in obdale zemljo.
 
Občutek je bil, da so kiti podaljški naše energije in zavesti, ki opravljajo dodatno nalogo te vizije življenja na zemlji, ki je nastala kot ideja naše zavesti. Če vključim v to zgodbo še svoj um, so bergla naši neumnosti, saj še zmeraj pomagajo držati idejo našega planeta v tej časovnici, čeprav ljudje počnemo vse mogoče neumnosti, s katerimi bi planet lahko že zdavnaj potonil v pozabo in mi kot ta oblika obstoja z njim.
 
Ljubeča energija kita je dobesedno grela moje srce in razšila moj pogled preko omejitev snovnega sveta v svet, ki obstaja onkraj. Kokreacija, sobivanje in ustvarjanje novih kvalitet v združevanju skupkov zavesti resnično lahko pripelje do ideala družbenega življenja, ki je življenje brez omejitev in ki je življenje brez pomanjkanja. To sem občutila v tej združitvi s kitom, s to maso, velikosti avtobusa, ki je tudi kot zavest ogromen.
 
Plasti varnostnih ovojev okoli srca, ki so nastajali leta in leta, kot kvazi zaščita pred bolečino, so se pričele raztapljati ob tej mogočni, ljubeči prisotnosti. Pozdravil me je tako kot tisti iz našega oddiha na Havajih, ki nam je dal vedeti, da je z nami in da nismo ločeni. Dopustila sem si razširiti svoj notranji vid s podaljškom kitovega, ki je deloval kot neke vrste vmesnik, preko katerega lahko vidiš več in dlje. 
 
Kot zmeraj, ne morem iz svoje kože in se sprašujem, kako ta podaljšek, to vizijo, te občutke uporabiti v praksi. Saj vendar nisem moder in višjedimenzionalen kit grbavec. Edini odgovor, ki se poraja, je: 
 
Živi te občutke, živi to vizijo življenja brez omejitev ob nenavezanosti na materialni svet in na njegove omejitve. Tako lahko tudi najbolj učinkovito kokreiraš materialni svet."
 
Friend, če si tudi ti želiš samo za en dan stopiti iz matrike vsakdana in prejeti globji vpogled v svojo vizijo življenja brez omejitev, te toplo vabim, da se nam 13. junija 2019 pridružiš na dogodku RADOST IN ŽIVLJENJE BREZ OMEJITEV Z DELFINI IN KITI. Morda pa narediš še večji korak naprej in rezerviraš svoje mesto na Havajskem Mastemindu - Oddihu intuitivnih vodij.
 
Srčno vabljen-a.
 
Z ljubeznijo, Tamara

P.S. Dogodek je zate BREZPLAČEN, če se do 13. junija odločiš in se prijaviš na Havajski Mastermind. Več informacij in program oddiha najdeš tukaj.

STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z mednarodno certificirano intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov., Divine Living coach, ICF acredited.