Zadeva: 🐬Ali veš, zakaj te UM omejuje in kako to spremeniti?

Dragi-a Friend,

zadnjih 25 let se že posvečam pozitivnim spremembam, spreminjanu navad in uporabi vseh svojih znanj v praksi. Nekatere so spremembe so lahke, za nekatere pa se moram precej potruditi, kajti še zmeraj se srečujem z omejitvami materialnega sveta.

Vendar sem skozi samorazvoj precej utrdila vero v to, da mi je in da je tudi človeštvu usojeno živeti na visokih vibracijah ljubezni, radosti in obilja, čemur posvečam tudi pretežen del svojega časa.

Vse to pa ne prihaja samo po sebi, saj se v tem svetu soočamo s precejšnjimi omejitvami. Malokdo pa ve točno do kod v resnici prihajajo.

Vabim te, da prisluhneš tokratnemu videu: Kako je UM narejen za to, da te omejujeje in kako to preseči, v katerem delim še:

kako delujejo možgani,
kje je ujet um,
kaj ti lahko to pomaga preseči,
celo zakaj morda ne moreš spati,
izvedli smo tudi čudovito pripravo na teden.


♥♥♥
Maja ponovno odpiram vrata tudi 6-mesečnemu transformativnemu programu (r)evolucionalnega uresničevanja Elitni UM, ki ti lahko pomaga ustvariti harmonijo v življenju, odnosih in nenazadnje uresničiti tudi najbolj srčne sanje. Do 19. aprila se lahko v Elitni Um v predprodaji in z velikim prihrankom, in sicer za samo 999€  ali 12 x 99€ (obročno plačilo je omogočeno samo s PayPalom). Prihranek je kar 601€.
♥♥♥

Elitni UM se je razvil, nadgradil, naša Skype srečanja so polnejša, tudi daljša in predvsem zelo transformativna in učinkovita. In najpomembnejše. Rezultati dela se takoj odrazijo tudi v življenju!

Tukaj je eden izmed zadnjih vtisov dela z Elitnim UMom: 

S pomočjo vaj iz programa EU sem bližje svojim ciljem. Mnogo spoznanj sem pridobila. Mnogo stvari se je sprostilo, transformiralo - prav iz fizičnega telesa. Mnogo, mnogo sem izvedela o sebi, kar sem si uspešno prikrivala in živela kot bubica v nekem ovoju, da bi le bila varno zaščitena, pa čeprav v tem ovoju nič več nič služilo ničemur. Ni me vodilo k nobenemu cilju. Stopicljala sem na mestu že nekaj časa. Super trening je tole.  - Renata 

Želim ti kreativen teden,
Z ljubeznijo, Tamara



P.S. Vabim pa te tudi na tale brezplačen webinar: AKTIVIRAJ SVOJO KVANTNO MOČ POZITIVNEGA URESNIČEVANJA,
ki bo, v danes, 18. aprila ob 19.00 uri




STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z mednarodno certificirano intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov., Divine Living coach, ICF acredited.