Zadeva: 🌸Ali daješ več in prejemaš manj?


Dragi-a Friend,
upam, da si se prebudil-a v čudovito sobotno jutro .

V skupnosti Strastnih ustvarjalcev in ustvarjalk se v zadnjem letu prepogosto pojavlja občutek večje intenzivnosti dajanja in inflacije sprejemanja.

Friend, ali imaš tudi ti občutek, da daješ, daješ, daješ, a nazaj ne prejmaš ekvivalentno?

Če se ti to dogaja, je razlog za to zagotovo v neuravnovešenosti energij in energijskem (ne)ujemanju s tem, kar prejemaš oziroma bi si želel-a prejemati. Oktobrske energije bodo to le še izpostavljale. 

Vendar pa naslednje dejstvo: ŠELE KO DAJEŠ VEČ, LAHKO VEČ TUDI PREJMEŠ deluje! 

Uporabi torej svojo naravno danost ustvarjanja vibracije z zvokom, z govorom. Uporabi svoj GLAS za transformacijo, inspiracijo, za navdihnjeno vodenje. Morda je to ta delček v mozaiku energijskega ujemaja, ki ti bo pomagal prejeti več tega, kar daješ.

Sama sem dobila priložnost, da se dokončno odvežem od nekaterih karmičnih vezi in spravim odnos z mojo mamo, ki je lani prešla. Na tem sem že veliko delala, a je bilo v meditaciji 5d grlena čakra to še kar izpostavljeno. Skozi ta proces sem uspela razgraditi še zadnje energijske vezi, ki so me držale v nižjih karmičnih energijah. Bilo je čudovito, ko se mi je mama pokazala kot čudovita mlada ženska. Stala je nasproti mene in me z odprtim srcem in čisto brezpogojno ljubeznijo objela, jaz pa njo.

Meditacija 5D grlena čakra in govorjenje višje resnice ti bo odprla veliko novih povezav, ki so mora do sedaš še spale. Popeljala te bo na čisto nov nivo. To je zagotovo ena izmed meditacij, ki me je, ko sem šla skozi proces, popeljala na popolnoma nov nivo Intuitivnega vodenja, povezave z univerzumom in uporabe grlene čakre, glasu in energije, ki jo akumuliram iz tega predela.

Ko daješ več, prejemaš več (slika)
... in nekaj mojih misli

Prejela sem močan občutek, da s to meditacijo prejmemo popolno imunost. To pomeni, da nam 3D igre ne morejo več škodovati in se lahko suvereno pomikamo naprej. Kot rečeno, to je popolnoma nov nivo. Seveda predlagam, da najprej narediš vse ostale čakre, vendar tudi, če jih ne, ti bo ta meditacija zelo koristila.

Friend, si želiš govoriti samo že višjo resnico?

Če imaš:
bolečine v vratu,
cmok v grlu, ko se želiš zavzeti zase,
izzive z grlom ali ščitnico,
hripavost,
če si želiš razrešiti še kakšne karmične povezave,
♥ če si želiš povezave z enostjo in univerzumom in
izboljšati svojo intuicijo,

je to priložnost za to, da dokončno očistiš ta svoj energijski center in vzpostaviš pretočnost z višjimi frekvencami, višjimi resnicami in svojo resnico, ki se ti bo najbrž razodela skozi ta proces.


5D grlena čakra in sprejem kod višje resnice
ŽIVETI RESNICO, SPREJEM KOD VIŠJE RESNICE & DVIG VIBRACIJE GRLENE ČAKRE NA 5D ALI NAVZGOR. Na meditaciji se dobimo 13. oktobra v spletnem templju. 


Ko gledam nazaj v svoje življenje, tudi vidim, kako sem zrastla. Sedaj mi je veliko lažje izražati svojo duhovno resnico, ne da bi me bilo ob tem strah, da bi me sodili ali se mi celo smejali. Najpomembneje pa je, da mi sedaj ljudje celo prisluhnejo, da se jih besede dotaknejo. 🌸 To je zato, ker si v celoti zaupam, ker zaupam tej sili enosti, ki ji pravim stvarnik ali univerzum.

🦄Tudi ti lahko pričneš še bolj samozavestno govoriti svojo duhovno resnico. Meditacija 5D grlena čakra te bo pri tem podprla.

Želim ti čudovit vikend. 
Z ljubenijo, Tamara
brezplačen webinar
P.S. Vabim te tudi na brezplačen webinar, ki ga bom izvedla 20. in 25. oktobra.

Na webinarju bom podelila svoje znanje o tem, kako lahko aktiviraš več svoje osebne moči in veščin za to, da manifestiraš obliko obilja, ki ga želiš živeti. Ne želim namreč, da živimo v strahu, v energiji pomanjkanja in vsiljenih oblikah načina (pre)živetja, če pa obstaja tudi druga pot.
Na webinarju Aktiviraj svojo kvantno moč pozitivnega uresničevanja boš izvedel-a tudi, koliko energije je pravzaprav na voljo, ti pa se morda pogosto počutiš utrujeno-ega in kako se z njo povezati, kako tvoje misli vplivajo na to, kar se manifestira, kako bolje upravljati s časom in še mnogo več. Klikni tukaj in bodi z nami v živo ter se pridruži visokovibracijski skupnosti Strastnih ustvarjalcev in ustvarjalk, katerih energija te bo podprla in katapultirala na poti uresničevanja svojih želja. Se že veselim našega ponovnega druženja.


STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh

Copyright Tamara Belšak, Mednarodno certificirana Divine living in ICF akreditirana intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh. Vsebino je prepovedano distribuirati naprej brez pisnega soglasja avtorice. To pošto ste prejeli, ker ste prijavili na katerega od brezplačnikov ali novice Strastnega življenja.