Zadeva: 💞 (odpri) Voščilo

free trening I uvodni razgovor
Dragi-a Friend,

že odštevamo ure do božiča in zadnje dneve leta 2018. S pogledom nazaj, kje smo bili in kam smo prišli, čutim, da smo vsi, ki soustvarjamo STRASTNO ŽIVLJENJE, lahko zelo ponosni nase in na skupnost.
 
Eno človeško življenje se zgodi kot blisk v večnosti univezuma, ki se nenehno prilagaja, kalibrira in razvija in mi z njim. Kako dragocen je ta trenutek, se po mojem zavemo šele, ko ga ni več. Čuvaj ga kot nekaj najbolj svetega in kot največje darilo, ki si ga kdaj prejel-a. 
 
Jaz ga. 
 
Zato si v letu 2019 želim še globjih in še pomenljivejših pogovorov s teboj. Posvetila pa ga bom soustvarjanju prosperitete za ženske.
 
Kaj pa ti? Kako boš ustvarjal-a še globje, širše in pomenljivejše?
 
Želim ti toplino božiča in prebujanje spomina o nauku ljubezni, o čemer je učil Jezus. Želim ti, da ti leto 2019 ponudi priložnosti za napredek in da jih boš uspel-a prepoznati. Predvsem pa ti želim, da ti božiček prinese še VREČO NABASANO S SREČO!
 
Z ljubeznijo, Tamara
 
P.S. Poišči svoj NAVDIH  za kreacijo PROSPERITETE v letu 2019, dopusti, da ti zrastejo krila nazaj in sodeluj v nagradnem žrebanju. Klikni tukaj.
STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z mednarodno certificirano intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov., Divine Living coach, ICF acredited.
info@strastnozivljenje.com

Te novice prejemate, ker ste se nanje prijavili preko spleta, ali pa na katerem od dogodkov, ali pa ste izrazili željo po tem. Vesela sem, da lahko vam lahko služim. Več o tem, kako upravljamo z vašimi podatki, je navedeno v Politiki zasebnosti. Iz novic se lahko zmeraj odjavite s klikom na Odjavo v nogi sporočila.