Zadeva: 💞 (darilce) Ceni konce in nove začetke

free trening I uvodni razgovor
Dragi-a Friend,
 
tole je moje zadnje pismo in intuitiven nasvet v letu 2018. Pišem ti z veliko hvaležnostjo v srcu ob koncih ter novih začetkih. Hvala za skupno rast v tem letu, za vse tvoje feedbacke in skupne preboje.

Preden vsak po svoje vstopimo v leto 2019 in nazdravimo novemu, pa ti pošiljam še tole darilce:


Tukaj je še nekaj last minute napovedi ♥

Oglej si trening in če te navdihne, se vključi v program KREIRAJ IN PRODAJ SVOJ AVTENTIČEN PROGRAM. Uresniči svojo idejo, sanje, svoj namen v letu 2019 s pomočjo mentorske podpore. Program za vse, ki se resno lotevate svojega poslanstva.
Danes veljajo še ugodnosti iz praznične ponudbe NAVDIHNI-SE.  Vse storitve in izdelki so na voljo še po ponudbi na tej strani. In če si boš naročil-a kaj iz ponudbe ti bo sistem sicer ponudil polno ceno, vendar ti nakazilo izvedi v znesku cene s popustom 
6. JANUAR 2019 - MEDITACIJA OB NOVI LUNI, 19.00-21.00, Maribor, Tempelj Sonca; namen: Priprava na leto 2019 

INTUITIVEN NASVET
Prosperiteta je stanje zvesti, je vrednota. Zunanji svet je tvoje ogledalo in če je v njem pomanjkanje te vrednote, je pomembno, da pričneš s preobrazbo v sebi.

Želim ti čudovit silvestrski večer,

Z ljubeznijo Tamara


STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z mednarodno certificirano intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov., Divine Living coach, ICF acredited.
info@strastnozivljenje.com

Te novice prejemate, ker ste se nanje prijavili preko spleta, ali pa na katerem od dogodkov, ali pa ste izrazili željo po tem. Vesela sem, da lahko vam lahko služim. Več o tem, kako upravljamo z vašimi podatki, je navedeno v Politiki zasebnosti. Iz novic se lahko zmeraj odjavite s klikom na Odjavo v nogi sporočila.