Zadeva: 💥 Tole je veliko pomembneje od ciljev

Friend,

ali se sprašuješ, na kaj se fokusirati, da boš svoje namene, cilje, novoletne zaobljube izpolnil-a? Ali pa se morda sprehajaš čez lanske cilje in ugotavljaš kaj se je uresničilo in zakaj, ter kaj se ni in zakaj?
 
V 2020 se bodo stvari veliko hitreje uresničevale. 

Vendar to ne pomeni, da nam nič ne bo potrebno narediti. Ne. To pomeni, da bo bolj kot zastavljanje ciljev in izdelava tabel vizij pomembna naša energijska usklajenost in harmoničnost naše cele biti: emocij, energije, misli, želja, namenov, ciljev...

Ta posebna delavnica Kreiranja Prosperitete bo namenjena vzpostavljanju energije in harmonije, da bodo vsi deli tebe usklajeni, predvsem pa temu, da boš morda končno, ali pa še bolj pogumno in veri, sledil-a svojemu srcu. 

Zakaj? 

Ker si zaslužiš dragi-a Friend! Ker si na to čakal-a morda celo stoletja.
 
To je tvoja priložnost, da pričneš novo desetletje osebnega in/ali poslovnega razvoja na najvišjem nivoju ter:
 
 uskladiš svoje cilje s svojim življenjskim namenom,
 transformiraš vzorce, ki te potihoma ločujejo od življenja svojih sanj,
 se naučiš, kako aktivirati in uporabiti svoje najbolj potentne sposobnosti,
 spoznaš, kako svoje namene harmonizirati z okolico, zato, da jim boš tudi lahko sledila brez krivde ali občutka majhnosti,
 se naučil-a dvigniti svojo vibracijo in razširiti svojo zavest ter energijsko polje čez trenutne omejitve,
 ustvaril-a prosperiteto, ki si jo zaslužiš.
 
Uživaj v tem dnevu, s katerim boš PREKINILA SVOJO RUTINO in v čudovitem ambientu Hotela A, kreiral-a svoje sanje ter jim dodala otipljiv občutek in obliko.
 
Življenje je tukaj zate dragi-a Friend.
 
Z ljubeznijo, Tamara
 
P.S. Čim prej se prijavi, saj pripravljam poobljena darilca presenečenja. Klikni tukaj za takojšnjo prijavo ter ustvari svoje najboljše leto doslej. 
STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z mednarodno certificirano intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov., Divine Living coach, ICF acredited.

Te novice prejemate, ker ste se nanje prijavili preko spleta, ali pa na katerem od dogodkov, ali pa ste izrazili željo po tem. Vesela sem, da lahko vam lahko služim. Več o tem, kako upravljamo z vašimi podatki, je navedeno v Politiki zasebnosti. Iz novic se lahko zmeraj odjavite s klikom na Odjavo.