Zadeva: 💥 Strah in kaj je tisto, kar ti preprečuje manifestacijo

Dragi-a Friend,
cikli se ponavljajo, kar je oktobra izjemno v ospredju kot je bilo zapisno tudi v Intuitivni napovedi meseca oktobra. Precej očitno je, kako je vse ciklično. Če pogledamo le 100 let nazaj, je bila družba sredi gospodarske krize – velika depresija – in pred celo 2. svetovnima vojnama. Vendar pa je, upam, tokrat drugače. In je drugače, saj smo kot človeštvo naredili velikanski preskok v zavesti, v energiji, ki ustvarjamo in oddajamo.

Kako pa cikličnost opaziti v svojem življenju? Kako objektivno pogledati na svoje življenje? 

Nismo namreč tukaj že 100 let in lahko bi si rekli, kaj me pa briga, kaj je bilo pred 100 ali celo pred 10-timi leti, kajne? Zanima me samo to, da čim lepše preživim svoje življenje in dneve, ki so pred menoj, tudi z vidika tega, kar si želim manifestirati.

Kaj je s tem mišljeno? Najbrž boste s pogledom nazaj tudi sami ugotovili, da prihaja do nekega ponavljanja, da neko časovno obdobje mine in se nato pričnete ukvarjati z istimi ali podobnimi stvarmi kot morda pred tremi, sedmimi ali naprimer desetimi leti. Morda izzivi ali misli ali občutki iz preteklosti ponovno prihajajov ospredje.

Iz izkušenj lahko povem, saj se že 10 let profesionalno ukvarjam tudi s tem, kako manifestirati, da če se cikli ponavljajo - lahko so sicer v drugačni obliki, ali na nekih drugih navojih so torej zapakurani drugače – da to pomeni, da je v našem energijskem polju, v celicah v telesu še zmeraj nekaj nepredelanega, predvsem nepredelanega strahu in določenih čustev, ki za njim stojijo.

In STRAH JE MORILEC LJUBEZNI. Tam, kjer je v našem polju strah, tam ni prostora za ljubezen. Govorim o vibraciji. Več pa v tokratnem videu, ki si ga 
lahko ogledaš tukaj >>>

V njem je tudi enostavna, a zelo učinkovita vaja tega, kako lahko hitro dvigneš vibracijo in pričneš ustvajati več tega, kar si želiš.

Želim ti teden kreativnih misli, odzivov in čustev :)

P.S. Vabim pa te tudi na brezplačen webinar, ki ga bom izvedla 20. in 25. oktobra, na katerem izveš, kako lahko aktiviraš več svoje osebne moči in veščin za to, da manifestiraš obliko obilja, ki ga želiš živeti. Ne želim namreč, da živimo v strahu, v energiji pomanjkanja in vsiljenih oblikah načina (pre)živetja, če pa obstaja tudi druga pot. Več pa pa na skorajšnjem dogodku.





NE ZAMUDI TE PRILOŽNOSTI!!!

Odprta so vrata programam (r)evolucionalnega uresničevanja Elitni UM. Do 20. oktobra lahko ob vpisu precej prihraniš in prejmeš tudi ugodnost daljšega obročnega plačila.




STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh

Copyright Tamara Belšak, Mednarodno certificirana Divine living in ICF akreditirana intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh. Vsebino je prepovedano distribuirati naprej brez pisnega soglasja avtorice.