Zadeva: 💞 Še predzadnji dan izjemnih ugodnosti in daril

free trening I uvodni razgovor
Dragi-a Friend,
 
Naj te spomnim, da se danes izteka izjemna ponudba prednovoletnega navdiha, ob kateri lahko sodeluješ tudi v bogatem nagradnem žrebanju. Morda še v zadnjem hipu pred božičem najdeš NAVDIH  za kreacijo PROSPERITETE v letu 2019 ali navdihneh koga, ki ga imaš rad-a.

13 meditacij za podporo kreiranju strastnega življenja in uspešnega posla, ki podpira ustvarjanje želenega življenjskega sloga z uporabo intucije v praksi, je nastalo na podlagi izkušenj, potreb mojih strank in učinkov uporabe meditacije ob ustvarjanju otipljivega osebnega in poslovnega uspeha.
Sedaj za SAMO 27€ 17€.
Prejemeš naslednje meditacije: Ljubezen do sebe, Radost z delfini in življenje brez omejitev s kiti, Prebudi ogenj v sebi z boginjo vulkanov Pele, Notranje luči, Energija obilja, Diamantno vijolični plamen, V harmoniji z božanskim, Koncentracija in prioritete, Manifestacija s samorogi, 12 čaker vstajenja, Osvobajanje jeze, Čiščenje blokad, Aktiviraj inteligenco svojega srca.  BONUS:Meditacija za spodbujanje samozavesti pri otrocih ter mantra za obilje.

Intuitivna napoved meseca je VODNIK ZA IZPOLNJENO ŽIVLJENJE, ki ti pomaga prisluhniti svojemu notranjemu glasu ter te  s praktičnimi nasveti in vajami vodi k uspehu v življenju in poslu. Kot naročnik-ca napovedi boš v letu 2019 v svoj e-poštni nabiralnik vsak mesec prejemala napoved, ki ti bo nudila smernice za doseganje ciljev, oblikovanje jasnega namena in življenja, ki je usklajen z tvojo najboljšo možno potjo. Ob naročilu IN meseca v praznični ponudbi, prejmeš še STVARNIKOV ZVITEK ter vse bonitete, ki ti kot naročniku-ci pripadajo.
NAJBOLJŠA PONUDBA TEGA PRAZNIČNEGA NAVDIHA
Naročnina na IN 24€ + stvarnikov zvitek 23€ sedaj samo za  47€ 24€
Individualna Intuitivna napoved leta 2019 te bo podprla v navigaciji skozi vse leto. Na treh straneh prejmeš intuitiven vpogled v to, kje te bodo energije podprle, kje lahko nastajajo izzivi v letu 2019 ter kam usmerjati svojo energijo v letu 2019, da boš harmonično dosegal-a svoje cilje.
Prejmeš tudi intuitiven odgovor na eno konkretno vprašanje, v obliki zvočnega posnetka, ki ga ob naročilu napovedi pošlji na: info@tamarabelsak.com. Sedaj jo prejmeš za samo 120€ 60€.
Začetek leta je odličen čas za manifestacijo in podporo uresničevanju tvojih novoletnih zaobljub. ELITNI UM JE PREISKUŠEN IN IZPOPOLNJEN SISTEM S TEHNIKAMI, KI TI BODO POMAGALE PRI PRESEGANJU OMEJITEV IN UČINKOVITEM DOSEGANJU CILJEV
Za vključitev v program do 31. decembra 2018 prejmeš še dodaten 20% popust.
Če čutiš, da potrebuješ malce mentorske podpore, učinkovitih rešitev ter kvantnih preskokov. Če si želiš individualnega dela ob svojem času s prilagajanjem tvojim potrebam tekom dela v mentorskem programu, imaš sedaj priložnost dela z menoj po res ugodni investiciji.

Rezervacija je mogoča na podlagi uvodnega razgovora. 
STVARNIKOV ZVITEK je  kanalizirano sporočilo Jezusa, natisnjeno na 120g biserni papir, zavito v zvitek, zavezan s srebrno vrvico, v belem bisernem mošnjičku. Poleg zvitka sta v darilu še PROGRAMIRANA KRISTALA kamene strele in ametista za podporo pri  ustvarjanju PROSPERITETE v letu 2019 v skladu z vibracijo sporočila stvarnikovega zvitka. Mošnjiček vsebuje še belo čajno svečko. Ekskluzivno in zelo osebno darilo sebi ali komu, ki ga imaš rad-a, je v prazničnem času na voljo za samo 23 € 17€.
Čudovita eknjiga, ki te vodi globje, zato, da lahko sežeš širše Z INTUICIJO DO BOLJŠE PRODAJE. V eknjigi je 14 orodij, s katerimi bi bilo dobro, da se seznani vsak, ki se ukvarja s prodajo. Sedaj je eknjiga na voljo za samo 7,99 4,99 €.

Navdihni se Friend in dopusti, da ti ponovno zrastejo krila. Če jih že imaš, pa jih zamenjaj z močnejšimi in bogatejšimi.

Z ljubeznijo Tamara

P.S. Dragi-a Friend, če boš v tej praznični našel-a svoj navdih, boš sodelovala v čudovitem nagradnem žrebanju. 
1. NAGRADA: 3 MESEČNI MENTORSKI PROGRAM S TAMARO V VREDNOSTI 2.800 €.
2. NAGRADA: 4-URNI INTENZIV MANIFESTIRAJ MOJSTRSKO S TAMARO V VREDNOSTI 650 €.
3. NAGRADA: 3 X BREZPLAČNA UDELEŽBA NA MEDITACIJAH OB NOVI LUNI V LETU 2019 V VREDNOSTI 3 X 150 €.

STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z mednarodno certificirano intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov., Divine Living coach, ICF acredited.
info@strastnozivljenje.com

Te novice prejemate, ker ste se nanje prijavili preko spleta, ali pa na katerem od dogodkov, ali pa ste izrazili željo po tem. Vesela sem, da lahko vam lahko služim. Več o tem, kako upravljamo z vašimi podatki, je navedeno v Politiki zasebnosti. Iz novic se lahko zmeraj odjavite s klikom na Odjavo v nogi sporočila.